ONLINE Lakberendezés Tanácsadás a HomeInfonál

A LOSZ és a HomeInfo együttműködésének gyümölcse.

A Lakberendezők Országos Szövetségével karöltve ONLINE Lakberendezési Tanácsadást kínál a HomeInfo, az egyik legnépszerűbb, lakberendezéssel és kivitelezéssel foglalkozó internetes portál. Egy új lakás építésénél vagy a régi átalakításánál szinte biztos, hogy elérkezik az a pillanat, amikor tanácstalanul állunk és kérdéseket teszünk fel.

Hogyan tovább? Melyik megoldás lenne a legjobb? Van-e egyáltalán megoldás vagy gondoljuk újra az egészet? Aki volt már hasonló helyzetben, vagy éppen ezt éli át, pontosan tudja, hogy mindez mekkora stresszel jár, sőt, talán már azt is megtapasztalta, hogy felesleges utánajárástól és költségektől is megkímélhette volna magát, ha a tervezést szakemberre bízza. És itt következik az újabb kérdések sora: kihez forduljak, hol találom, megbízható-e?

A Lakberendezők Országos Szövetsége és a HomeInfo szorosan együttműködve egy új, egyedülálló szolgáltatást kínál az otthonukat felújítóknak, építkezőknek. A lakberendezőket tömörítő országos szervezet, a LOSZ tagjai között a legjobb nevű, magasan képzett és elismert szakembereket találjuk, akik a szolgáltatás során segítségünkre lesznek az igazán égető kérdések megválaszolásában. A tanácsadás menete egyszerűbb, mint gondolnánk! A HomeInfo oldalán, a Lakberendezés menüpont alatt kattintsunk az ONLINE Lakberendezési Tanácsadásra, ahol kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő csomagot. Az adatlap kitöltése után foglalhatunk időpontot, amikor majd sor kerül a Skype-on történő tanácsadásra.

“Az online tanácsadás egy-egy konkrét probléma esetén segít, illetve eldöntendő kérdésekben ad szakmai tanácsot. Egy olyan személyes konzultációra hasonlít, amelyik nem a megrendelő otthonában történik. Mindenkinek ajánlom, hogy éljen ezzel a lehetőséggel, aki nem szeretne komplex, mindenre kiterjedő tervezést igénybe venni. Segíthet annak eldöntésében is, hogy végül szakemberre bízzuk-e a teljes tervezést. Igény szerint tanácsot kaphatunk egy-egy helyiség átalakításához, egy berendezési alaprajz átnézéséhez, vagy akár két tapéta közötti választáshoz, a megfelelő burkolatok kiválasztásához. Teljeskörű, azaz mindenre kiterjedő munkát azonban nem várhatunk egy szóbeli tanácsadástól és biztosan nem kapunk majd terveket, illetve látványterveket” – mondja Ács Erzsébet a LOSZ elnöke.

Abban biztosak lehetünk, hogy a konzultáció után sokkal magabiztosabban tesszük meg a következő lépést, hiszen olyan profiktól kapunk segítséget, akik mögött sok-sok év tapasztalata és sikeres munkák sorakoznak. A szolgáltatás minőségére a LOSZ neve jelenti a garanciát, hiszen a Szövetség az előírt etikai normákat szem előtt tartva, kizárólag a megfelelő képzettséggel rendelkező szakembereket engedi soraiba.

Az ONLINE Lakberendezési Tanácsadás ezen a linken érhető el.