Megérkezett a HAB plakátja

Kerekes Vica, Mátray László és Gyarmati Erik főszereplésével szeptember 10-én debütál a mozikban a HAB című romantikus vígjáték, melyhez a mai napon megjelent a filmplakát is.

A történet szerint Dóra (Kerekes Vica) cukrászdája a csőd szélére kerül, és csak egy különleges hitel menthetné meg, de azt kizárólag családosok vehetik igénybe. Így hát szerződtet egy vállalkozó kedvű agglegényt (Mátray László) és egy színészi ambíciókkal megáldott kisfiút (Gyarmati Erik), hogy együtt próbálják meg megmenteni a főszereplő vállalkozását.

A HAB-hoz készült filmplakát különlegessége, hogy Kerekes Vicát Csehországban fotózták júliusban, aki épp egy forgatáson vett részt, és az egyetlen szabadnapján vállalta, hogy modellt áll a plakáthoz.

„Teljesen odavoltam, hogy a stáb kijött hozzám a cseh hegyek közé, hogy megejthessük a fotózást. Egy filmforgatás közepén voltam, nem tudtam hazautazni, így tudtuk csak összeszervezni. A forgatási helyszín adta lehetőségek távolról sem voltak ideálisak, egy pici konyhában rendeztük be a stúdiót, de éppen ettől igazán kedves élmény a szívemnek. Szeretem, ha valami más, mint a megszokott. Rengeteget nevettünk, nagyon jó hangulatban telt az egész, mindannyiunknak egy életre szóló emlék marad, ahogy maga a film is!” – mondta a színésznő.

Az elkészült plakát, csak úgy, mint a film, a különleges francia vígjátékok hangulatát idézi. Egyszerre bájos és kacér, amely nemcsak gyönyörű látványvilágával, de finom humorával is garantáltan leveszi majd a nézőket a lábukról. A plakáton a Vica által megtestesített cukrászlányt láthatjuk a fő fókuszban, az általa készített süteményeken pedig marcipánból megformálva jelenik meg az álférjét és álkisfiát alakító Mátray László és Gyarmatik Erik.

A plakátpremier mellett még egy izgalmas hírt is tartogatnak a nézők számára HAB készítői! Augusztus 19-én délután a közönség személyesen találkozhat Kerekes Vicával egy budapesti cukrászdában, hogy megvásárolhassa, egyúttal megkóstolhassa az előzetesben már bemutatott Barbra Streisand és Robert Redford nevű süteményeket, mert úgy jön át az íze! Az esemény további részleteit a HAB Facebook-oldalán osztják majd meg az érdeklődőkkel.

A Lakos Nóra rendezésében készült HAB szeptember 10-től lesz látható, az InterCom forgalmazásában.

FB,  -  Insta