„Iván nem fél tabukat döntögetni”

avagy „színház, koncert, könny, sóhaj és egyebek…”

Egy fess pesti este Kamarás Ivánnal és zenekarával Zsámbékon vasárnap este. Az Egy fess pesti este nem hagyományos színész koncert-est. A ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film)zenéi, a Meseautótól, a Jamaikai trombitáson át, a Kicsit Szomorkás a hangulatomtól, a Villa Negráig. A dalok a múltba repítenek ugyan, de az Egy FESS BAND zenészei leporolják azokat, gypsy-swing és dixieland lüktetést adva nekik, igazi zenei csemegét kínálva rántják le a sok évtizedes pókhálót. Nevetés, könny, sóhaj és egyebek… Budapest Bár és Kamarás Iván rajongóknak kötelező, a többeknek kiemelten ajánlott.

Semmiképpen nem hagyományos, „poros” színészanyag, félig elszavalt dalokkal, jelenetekkel. Természetesen, a kor dalai adják a produkció gerincét, de ahogy a dalok is frissebb, izgalmasabb köntöst kapnak, a műsor szerkezete is eltér a „szokásos” színész estektől. A színpadon nem Kamarás Iván színész, hanem Iván, aki pátoszoktól mentes saját véleményét, humorát is megmutatja.

Azt az arcát, amit csak kollégái, barátai és családja ismernek. Iván nem fél tabukat döntögetni, a kor nagyjairól diszkrét, szakmában szájról szájra járó, olykor személyes történeteket megosztani, korabeli őszinte „hangokat” megszólaltatni egekig magasztalt filmekről, dalszövegekről. A néző tulajdonképpen bepillanthat a múlt izgalmas kulisszái mögé, Iván őszinte véleményével és közvetlen humorával. Igen, lesz itt minden: színház, koncert, könny, sóhaj és egyebek… És persze fantasztikus dalok és felhőtlen szórakozás, Egy fess pesti este, ahol egész család szórakozik.

Mindez Zsámbék egyik kultikus találkozóhelyén, a Matyi Kultúrbisztró szabadtéri színpadán a Zsámbéki Nyári Színház sorozatában, csodálatos kilátással a Romtemplomra és a festői kisvárosra.

Augusztus 23. (19.00) Matyi Kultúrbisztró

Egy fess pesti este - Kamarás Iván és zenekara

Az előadásra csak színházjegy és színház+vacsorajegy együtt is kapható igény szerint itt. https://zsambekiszinhaz.jegy.hu/program/egy-fess-pesti-este-kamaras-ivan-es-zenekara-117387/672256

A Zsámbéki Nyári Színház utolsó előadása szeptember 1-jén lesz: HOBO Halj meg és nagy leszel c. estjére kerül sor, ezzel a produkcióval zárul majd a 2020-as Zsámbéki Nyári Színház sorozata. Az előadásokról bővebb információ és jegyek az oldalon, személyesen a zsámbéki Tourinform irodában. Jegyrendelést fogadnak e-mail címen is.

Hirdetés