Óriási sikert aratott a díszbemutatón Kerekes Vica új filmje, a HAB

Hosszú várakozás előzte meg, hogy bemutassák az elmúlt évek legédesebb magyar romantikus vígjátékát, a Habot!

Lakos Nóra rendező és stábja nagy izgalommal érkezett a hétfői díszbemutatóra, és a várt sikert nem maradt el! Nagy tömeg gyűlt össze hétfő este a Cinema City Aréna moziban, hogy együtt ünnepeljék a Hab premierjét. A film szereplői, Kerekes Vica, Gyarmati Erik, Bányai Miklós, Zsigmond Emőke, Pálfi Kata, Láng Annamari és Elek Ferenc hatalmas örömmel fogadták, hogy végre a közönségnek is megmutathatják szórakoztató és különleges romantikus vígjátékukat.

A film főszereplője, Kerekes Vica a film díszbemutatójának alkalmából látogatott haza Pozsonyból, ahol a helyi Nemzeti Színházban készül legújabb premierjére, azonban filmbéli partnere, Mátray László sűrű színházi elfoglaltságai miatt sajnos nem tudott részt venni az eseményen. A film egyik kiemelkedő humorforrására, a kisfiút alakító Gyarmati Erikre pedig szinte rá sem lehetett ismerni, olyan nagyot nőtt a forgatás óta.

Nemcsak a film közreműködői fogadták kitörő lelkesedéssel a Habot, hanem a filmes szakma és a hazai sztárok is elismerősen nyilatkoztak Lakos Nóra első nagyjátékfilmjéről. A bájos történet, a szerethető karakterek és a finom humor mellett mindenki kiemelte a rendkívüli látványvilágot és a lenyűgöző filmzenét, mely Balázs Ádám zeneszerző munkáját dicséri, aki egyébként olyan filmeket jegyez még, mint Deák Kristóf Oscar-díjas rövidfilmje, a Mindenki vagy Enyedi Ildikó Testről és lélekről alkotása.

A vörösszőnyegen a szereplőkön és az alkotókon kívül olyan hírességek vonultak fel, mint Mucsi Zoltán, Szentesi Éva, Hlatky-Schlichter Hubert, Kárász Róbert, Czutor Zoltán, Kocsis Korinna, Viszkok Fruzsina, Pamkutya, Viczián Viktória, Schoblocher Barbara, a Blahalouisana énekesnője és Meszes Balázs a Punnany Massifból, akik a film egyik betétdalában is közreműködtek. A közönség kitörő lelkesedéssel fogadta, amikor a meghajláskor Mácsai Pál is megjelent a stábtagok között, akinek karaktere különleges szerepet tölt be a filmben. A vetítés végén Lakos Nóra rendező megható beszéddel mondott köszönetet a teljes csapatnak és megemlékezett Angelus Iván elhunyt producerről is.

Ezután az Aréna Mall tetőteraszán vidám hangulatú ünnepség kezdődött.

A Nemzeti Filmintézet támogatásával készült romantikus vígjáték szeptember 10-től látható a mozikban, az InterCom forgalmazásában.

Előzetes, - FB, - Insta.