Luxus ruhadarabok aukciójával is színesedett az október 9-én kezdődő UNICEF Pop-Up Store

Pénteken nyitja meg kapuit az UNICEF Magyarország háromnapos jótékonysági gardróbvására.

A Pop-Up Store idén több meglepetést is tartogat. Amellett, hogy a vásáron a rendkívül kedvező árú női ruhák mellett idén már gyermek és férfi darabokkal is várják a látogatókat, a rendezvény előtt egy különleges aukcióra is sor került: október 5-től 23 kiemelt luxus darabra lehetett licitálni az UNICEF Magyarország Facebook oldalán, az árverés zárásaként pedig október 6-án a háziasszonyok, Mihalik Enikő és Blaskó Nikolett egy élő videóban jelentkeztek be az UNICEF Pop-Up Store Instagram oldalán.

Október 9. és 11. között rendezi meg az UNICEF Magyarország második nagyszabású jótékonysági gardróbvásárát, ahol a tavalyihoz hasonlóan az eladásokból származó teljes bevétellel az UNICEF lánygyermekeket segítő programját támogatják. A Pop-Up Store azonban idén egy különleges elemmel, egy designer aukcióval is bővül, ahol 23 kiemelt luxus ruhára és kiegészítőre lehet majd licitálni a jó ügy érdekében.

Az aukció október 5-én 08:00-kor, az UNICEF Magyarország Facebook oldalán vette kezdetét, a kiemelt – többek között Dior, Burberry, Daalarna és ÁERON – darabokra pedig október 6-ig volt lehetőség ajánlatot tenni. Az aukciót 18:00-kor a gardróbvásár háziasszonyai, az elismert topmodell és UNICEF bajnok, Mihalik Enikő, valamint a hazai reklámszakma kiemelkedő alakja, az ACG ügyvezetője és az UNICEF Magyarország kuratóriumi tagja, Blaskó Nikolett zárta az UNICEF Pop-Up Store Instagram oldalán, egy élő videóval. Az aukció darabjait a legtöbbet licitálók október 9-én vagy az általuk bejelentkezett időpontban, a Pop-Up Store nyitvatartási ideje alatt vehetik majd át.

Nem ez lesz azonban az egyetlen újdonság az idei Pop-Up Store-nál, hiszen a tavalyitól eltérően most a – vadonatúj és kiváló állapotú használt – női ruhák mellett férfi és gyerek darabokkal is várják október 9-től a látogatókat a H&M belvárosi bemutatótermében. A kínálatban ráadásul rengeteg magyar tervezői darabbal találkozhatunk majd, hiszen már több mint 60 hazai designer járult hozzá ruháival és kiegészítőivel a jótékonysági akcióhoz, amelyhez hazai hírességek és ismert üzletasszonyok is csatlakoztak ruha felajánlásaikkal.

Facebook esemény és Instagram oldal.