Az ünnepek alatt is folytatódik a Müpa Home

A képernyőkön tér vissza a karácsonyi időszak legnépszerűbb újcirkusz-produkciója, a Kristály.

A Müpa számos meglepetéssel készült decemberre, hogy egész évben hűséges közönsége 2020 utolsó hónapjára se maradjon művészet nélkül. December elsején indult rendhagyó adventi kalendáriumukban egészen szentestéig mindennap egy-egy digitális tartalom válik elérhetővé a Müpa honlapján, miközben a népszerű Müpa Home közvetítéssorozat olyan csemegékkel folytatódik, mint a Recirquel karácsonyi sikerprodukciója, a Kristály.

Az egész családot a képernyők elé ülteti majd a Recirquel téli újcirkuszmeséje, a Kristály. A 2018-ban bemutatott darab minden évben óriási siker nemcsak a gyerekek, de a szüleik körében is, és már hetekkel az első előadás előtt elkapkodják rá a jegyeket. Idén azonban senki sem marad le a varázslatról! A Müpa Home sorozat keretében ugyanis december 27-én bárki beléphet a Jégkirálynő birodalmába, és az artistákkal, táncosokkal együtt indulhat a kalandos utazásra, hogy megkeressék a szeretet melegségét, a fény reményét, és életre keltsék a csillogó jégbe fagyott, bámulatos meseképeket ebben a lenyűgöző illúziókkal és mutatványokkal teli térben. A társulat a Müpa mellett felállított cirkuszi sátorban külön a közvetítésre optimalizálva vette fel a jeleneteket, így a nézők az otthon melegéből figyelve is úgy érezhetik, hogy az Egyed Brigi által megformált manóval barangolnak a hófödte fenyvesek közt, újabb és újabb csodákat felfedezve. A társulatvezető, Vági Bence által megálmodott mesevilág a korábbi produkciókból jól ismert artisták mellett a Jégkirálynő szerepében Horányi Juli énekesnővel elevenedik meg, és ismét csatlakoznak a csapathoz Magyarország legbravúrosabb hiphoptáncosai is. Érdemes lesz tehát kicsiknek és nagyoknak is a képernyők elé ülni, mert az egész család jól szórakozik majd!

A Müpa Home egészen az év végéig elkíséri a nézőket, élő közvetítésekkel és a közelmúlt legnépszerűbb koncertjeinek felidézésével fűszerezve meg az utolsó heteket is. A virtuális adventi kalendárium utolsó ablakai is izgalmas, ünnepi meglepetéseket rejtenek, december 28-án a Duna Művészegyüttes táncelőadása hív virtuális kalotaszegi utazásra, december 30-án pedig a Muzsikás együttes élőben közvetített koncertjével hangolódhatunk az év utolsó napjára. Már hagyomány, hogy január 1-jén Haydn remekművét, A teremtést hallhatják – ezúttal azonban a hangversenyterem helyett a saját nappalijukban.

A Müpa Home adásai elérhetőek a Müpa honlapján és YouTube-csatornáján.

Recirquel: Kristály

    2020. december 27. 18:00 Müpa Home

További információk itt.

Duna Művészegyüttes: Szerelmünk, Kalotaszeg

    2020. december 29. 19:00 Müpa Home

További információk itt.

Muzsikás

    2020. december 30. 19:30 Müpa Home

További információk itt.

Hirdetés