Az 5 legfontosabb férfi divattrend 2021 tavaszára, nyarára

Mint ahogyan a női trend is sokat változott ebben a szezonban, ugyanez a férfi trendről is elmondható. A világ most kicsit komorabb lett és gyászol. Ez a negatív hangulat egyáltalán nem jellemző a divatra. Nem azért, mert fittyet hány a világban zajló történésekre. Éppen ellenkezőleg: Mintha a trendeket megálmodók egyfajta pozitív hangulatot, optimista szemléletet szeretnének nekünk és jelen esetben a férfiaknak is átadni. 2021 nyarára és tavaszára legfőképpen olyan ruhadarabok kerülnek piacra, amelyek próbálják fenntartani az egyensúlyt, hogy a ruháinkkal is azt sugalljuk a környezetünknek, van remény és bizakodjunk, reméljünk, hogy lesz szebb, új holnap. Mutatjuk milyen lesz az idei nyári és tavaszi trend, már ami a férfidivatot illeti.

Optimizmust sugalló színek

Az idei év slágere a Pantone színek közül az illuminating, azaz a napsárga, amely már önmagában is pozitív életszemléletet sugall. Ez a szín nem csak felvidít mindenkit, de életörömet is sugároz. A férfiak ruhatárában is bőségesen megtalálható a sárga szín és annak minden árnyalata. A Bolf sem késlekedett, hiszen a férfi ruhakollekcióban is nagy számban találhatunk a sárga minden árnyalatában ruhadarabokat. Például ilyen a Bolf 1143 narancssárga chino nadrág, amely hétköznapokra és különleges alkalmakra is javasolható. A nadrág nem csak a színe miatt trendi és divatos, hanem a kialakításában is, hiszen felhajtott lábszárral és hátul gombos zsebekkel rendelkezik. A kellemes tapintású, könnyű pamutból varrt nadrág nagyon kényelmes és kellemes viselet lehet a meleg tavaszi és nyári napokon.

Az optimizmus szemléletet közvetítheti a Bolf 2009 neonzöld, belebújós, férfi kapucnis pulcsija, amelynek nem csak a színe hökkentheti meg a környezetedet, hanem az állítható kapucni és a praktikus kenguru típusú zseb is. A vidám hangulatodat fokozhatod, ha katonai nadrággal, farmerrel vagy éppen joggerrel viseled.

Csíkos ruhadarabok, nem csak tengerészeknek

Hol vannak már azok az idők, amikor csakis a tengerészek viseltek csíkos ruházatot? Az idei trend szintén megköveteli a férfiaktól, hogy néhanapján csíkos ruhába bújjanak, legyen az egy ing, egy hosszú vagy egy rövid ujjú póló. A Bolfnál mind a hosszú ujjú, mind a rövid ujjú csíkos ruhadarabokat megtalálod. A hűvösebb napokon jó választás a Bolf 1519 csíkos, kék hosszú ujjú felsője. A vízszintes csíkozású póló kellemesen öleli körbe az alakot. A felső formális és hétköznapi outfitekben is megállja a helyét.

A Bolf 5201 lila, rövid ujjú férfiing is nagyon trendi, nem csak a színe miatt, hanem az érdekes, függőleges mintázata és a slim fit kialakítása miatt is. Ez az ing remekül mutat casual stilizációkban.

Pasztell nem csak klasszikus stílust kedvelőknek

A pozitív életszemléletet közvetítik a pasztellszínek is, mint a bézs, vagy a púderrózsaszín. Igen, jól olvastad. Ma már nem csak női színek ezek, a férfiak is éppúgy viselhetik, hiszen nekik is joguk van ahhoz, hogy élénk színekkel hangsúlyozzák a személyiségüket. Ezt meg is tehetik, ha a Bolf 1147 bézs bomber dzsekijét választják, de a világos rózsaszín kapucnis férfi pulcsi talán még inkább közvetíti a divatdiktátorok által sugallt üzenetet: maradj optimista! Ha nem vagy annyira merész, hogy rózsaszín pulcsit viselj casual stílusban, akkor válaszd a Bolf 2005 minta nélküli, bézs pólóját. A klasszikus kialakítású póló nagyszerűen illeszkedik az alakhoz és remekül kiemeli az izmokat. A bézs színű pólóhoz válassz merész színű nadrágot, merthogy a Bolf kínálatában ilyet is találsz.

A bomber kabát még mindig divat

Sokakat meglepett, hogy a 2021-es trend magával hozta ismét ezt a dzsekit, amely már a 1990-es években is felkavarta azt a bizonyos állóvizet. Ha nem szeretnél ennyire drasztikus lenni, akkor válaszd a Bolf egyszerű, de közel sem unalmas fekete bomber dzsekijét. Ha viszont valami újra vágysz, akkor semmiképpen se ragadj le ennél a színnél, légy merész, és vásárolj fehér színben bomber dzsekit. Amely ruhadarab felfrissíti a tavaszi és a nyári ruhatáradat, főleg, ha élénk színű stilizációban viseled azt.

Mintás, virágos, figurás

Elképzelhető, hogy még nem vagy olyan bátor, hogy egy virágos felsőben lépj ki az utcára. A jó hír az, hogy idén nem csak egyszínű ruhadarabok hódítanak, hanem a mintás pólók és pulóverek is. Ha trendkövető vagy, válaszd a Bolf 6903 rózsaszínű, mintás hosszú ujjú férfiingert, amellyel igazán kitűnhetsz a tömegből, és amelyet változatos stílusban és stilizációban is viselhetsz, hiszen jól mutat farmerral, chinóval és rövidnadrággal is. Ha kedvet kaptál a 2021-es trendi darabokra, akkor szerezd be azokat a https://www.bolf.hu/hun_m_Ferfi-ruhazat-8380.html oldalon.