Jóbarátok: Újra együtt

Az amerikai HBO Max premierrel egyidőben,  május 27-én, csütörtökön kerül fel az HBO GO-ra is a Jóbarátok: Újra együtt (Friends: The reunion) egyszeri, új epizódja. A Jóbarátok sztárjai: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer visszatérnek a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a szeretett sorozatot.

A Jóbarátok: Újra együtt című epizódban egy egész csapatnyi különleges vendégszereplő jelenik meg, többek között David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai.

Az egyszeri epizódot Ben Winston rendezte, aki egyben executive producer is Kevin Bright, Marta Kauffman és David Crane mellett. Az epizód a Warner Bros. Unscripted Television gyártásában készült, együttműködésben a Warner Horizon, a Fulwell 73 Productions és a Bright/Kauffman/Crane Productions cégekkel. Executive producerei továbbá Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry és Schwimmer is. Társ executive producerek: Emma Conway, James Longman és Stacey Thomas-Muir.

A Jóbarátok a mai napig a televízió történetének egyik legkedveltebb sorozata. Már megjelenése idején kimagasló értékeléseket kapott, és állandó örökzöldként továbbra is hatalmas sikerrel sugározzák világszerte mind a televíziócsatornák, mind a streamingszolgáltatók programján. A Jóbarátok, amely tízévados pályafutása során a közönséget és a kritikusokat egyaránt magával ragadta, Emmy-díjat nyert kiemelkedő vígjátéksorozat kategóriában, ezenkívül a sorozat sztárjai közül Jennifer Anistont és Lisa Kudrow-t is Emmy-díjjal tüntették ki. A Warner Bros. Television gyártásában készült sorozat egy elválaszthatatlan baráti társaság életét és szerelmeit mutatja be: főszereplői a New Yorkban élő testvérpár, Ross és Monica Geller (David Schwimmer és Courteney Cox) és barátaik: Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) és Rachel Green (Jennifer Aniston). A Jóbarátok alkotói David Crane és Marta Kauffman, akik egyben a sorozat executive producerjei is Kevin Brighttal közösen a Bright/Kauffman/Crane Productions gyártócég égisze alatt, együttműködésben a Warner Bros. Televisionnal.