Utcabállal ünnepel a Francia Intézet

Július 10-én, szombaton francia nemzeti ünnep.

A Francia Intézet ebben az évben ismét fergeteges bulival készül: Terítéken koncertek, DJ-k, francia zenei és gasztronómiai felfedezések az Intézet Duna-parti épülete előtt.

Már kora délután megnyílik a piac, ahol sajtok, borok, sörök, édes finomságok csábítják az ínyenceket. A gasztronómia élvezetek után DJ Infragandhi áll a lemezjátszókhoz, és mixeli a francia filmek hangulatát idéző szetteket. Az este beköszöntével Orbán Bori Triója Michel Montanaróval lép a színpadra. A nap zárása DJ Cyborg Templar. Facebook esemény.

Járványügyi előírások: Belépés 18 év felett oltási igazolvánnyal és személyazonosító okmánnyal, 18 év alatti oltatlan csak felnőtt kísérővel.

14:00-tól a Czakó Piacz a Gepárd és Űrhajó Borbár, Raclette by Lili és a Nárcisz Birtok foglalja el az Intézet előtti teret, ahol borokat, söröket, sajtokat kínálnak.

17:30-kor DJ Infragandhi (lásd fotón) áll a lemezjátszókhoz, és keveri a francia új hullám, a francia filmek világát idéző szetteket.

20:00 és 21:30 között Orbán Bori (lásd fotón) Triója francia zenékkel és az együttes saját dalaival invitál bennünket a tánc"parkettre".

■ Este 22:00 és 23:30 között az est zárásaként DJ Cyborg Templar a francia zene nagy slágereivel emeli a hangulatot a tetőfokára.