Fucsovics Márton hisz a padel hazai és külföldi sikerében

A Sporttech Hungary Program nagyköveteként segíti a padel népszerűsítését és a Premier Padel és Padel Factory egyedi sátrainak külföldi értékesítését.

A világ leggyorsabban fejlődő ütősportját hazánkban meghonosító Premier Padel 2018-ban elsőként nyitotta meg három, versenyzésre is alkalmas padel pályáját Magyarországon. A sportág népszerűségét bizonyítja, hogy világszerte 50 országban 15 millióan játszák és fiatalok, idősek és profi sportolók is előszeretettel űzik a squash és a tenisz ötvözéséből létrejövő sportágat. A Premier Padel 2020-ban létrehozta egyedi termékét, egy hazai fejlesztésű és gyártású padelsátrat, amelyet hazánkban és Európában kívánnak értékesíteni különös tekintettel az Egyesült Királyságra, Németországra és Franciaországra. Ezen felül a Premier Padel és a Padel Factory új pályák és klubok építésével foglalkozik, valamint és egy franchise modellt is létrehozott.

„Nagy öröm számunkra, hogy egy olyan kivételes teniszezővel dolgozhatunk együtt a sikerekért, mint Fucsovics Márton. A padel óriási fejlődés előtt áll Európában és a világ más részein is, és hiszünk abban, hogy a közös munkánknak köszönhetően több olyan országba is el tudjuk juttatni az egyedi megoldásunkat, ahova Marci kapcsolatrendszere nélkül nem lett volna lehetőségünk. Nagyon várjuk a közös munkát” – mondta Aczél László, a Premier Padel és a Padel Factory társtulajdonosa.

A SportTech Hungary Program a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM), a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA), az Eximbank, és a Startup Campus Inkubátor együttműködése során született meg. A kezdeményezés Vincze Ottó vezetésével a magyar sporttechnológiai innovációk exportjának ösztönzésére jött létre nemzetközileg is példaértékű állami, piaci és sportolói összefogással. A részt vevő kilenc, világszinten is elismert nagykövet és sportdiplomáciai képviselő nemzetközi kapcsolatrendszerével, valamint a sportban, mint iparágban való jártasságával és tapasztalatával segíti a sporttechnológiai cégek külpiaci terjeszkedését.

„Nagyon szeretem a padelt, izgalmas kiegészítő sportágnak tartom a tenisz mellett, mert szuper társasjáték és minden korosztály könnyen elsajátíthatja. Ezért is nagyon megtisztelő, hogy segíthetem a Premier Padel külpiacra lépését a nemzetközi kapcsolatrendszerem által. Külföldi útjaim során több helyi padelpályát szoktam meglátogatni és a versenyekre utazva, így a világot járva több olyan országba is el tudom juttatni a céget, ami releváns piacot jelenthet a számára” – nyilatkozta Fucsovics Márton, ATP-torna győztes teniszező.

A programról további információk annak hivatalos weboldalán érhetők el.