Justin Bieber lehet az MTV VMA legnagyobb győztese

Hét jelöléssel vezet a kanadai popsztár a versenyben.

Lelepleződtek az MTV Video Music Awards idei jelöltjei, így a műsor nézői ismét szurkolhatnak, hogy kedvenceik videoklipjei megkapják-e a nekik járó elismerést. A 2021-es VMA ismét tele van olyan előadókkal, akik az elmúlt években nagy hatást gyakoroltak a zeneiparra és a kulturális szférára. Jelen pillanatban Billie Eilish, Doja Cat, Drake a BTS és Lil Nas X mellett Justin Bieber és Megan Thee Stallion vezeti a jelöltlistát.

Az MTV VMA idén végre közönség előtt térhet vissza New York nagyszerű helyszínén, a Barclays Centerben. A szeptember 12-én jelentkező gálán a nézők szavazata dönt majd: azok a klipek érdemelhetik ki az ikonikus űrhajósszobrot, melyek a legtöbb ember szívét hódították meg. Idén 14 koedukált kategóriában mérkőznek meg egymással a sztárok, a szavazás pedig szeptember 3-án zárul le az MTV VMA hivatalos oldalán.

Ha minden jól alakul a 27 éves popelőadó számára, Justin Bieber akár hét MTV VMA szoborral is hazatérhet. A kanadai sztár nem csak saját dalai jogán arathatja le a babérokat, hanem a DJ Khaled és Drake nagysikerű POPSTAR című dalának klipjében nyújtott éneklésmentes főszerepért is. Leginkább a háromszoros Grammy-díjas rapper, Megan Thee Stallion szoronghatja meg – ő hat jelöléssel büszkélkedhet a legkülönbözőbb kategóriákban.

A díjvárományosok közt még bőven akadnak további meglepetések. Az olyan óriási rajongótáborral rendelkező sztárok mellett, mint a BTS együttes, Drake, Harry Styles, Ariana Grande, Lil Nas X vagy Billie Eilish, a feltörekvők előadók is könnyen díjesőben részesülhetnek. A 18 éves Olivia Rodrigo például először szerepel az MTV VMA gáláján, de máris öt jelölést tudhat magáénak.

További információk és a 2021-es MTV VMA teljes jelöltlistája a weboldalon elérhetők.