Kozma Orsi Quartet: Let's Swing

Augusztus 27. - Várkert Bazár, Öntőház udvar.

Kozma Orsi a hazai jazzélet egyik meghatározó szereplője, az egyik legsokoldalúbb, egyedi hangú énekesnő, dalszerző. Az országos ismertséget a Jazz+Az zenekar hozta meg számára, később pedig a Cotton Club Singers tagjaként aratott sikereket. Pályája során több mint 100 lemezen közreműködött, több tucat slágert énekelt számos formációval, több musical főszerepet játszott el és rengeteg hazai, illetve külföldi klubban, fesztiválon és eseményen vett részt Európa-szerte.

2008-ban alakult meg saját zenekara a Kozma Orsi Quartet, kiváló jazz zenészekkel. Első stúdióalbumuk a Hide and seek azonnal Fonogram-díj jelölt lett jazz kategóriában, 2009-ben elnyerte a Jazzy dalverseny különdíját, 2010-ben a pedig a Pécs Fringe Fesztivál szakmai díját is.

Augusztus végén az idén 13 éves Kozma Orsi Quartet zárja a JazzBazár koncertsorozatát a Várkert Bazár Öntőház udvarán. Let’s Swing címmel megvalósuló koncertprogram számos olyan világslágert hoz el a nézők számára, mint a Cheek To Cheek, a Fly Me To The Moon vagy az I've Got You Under My Skin, mind-mind hamisítatlan swing feldolgozásban. A koncerten egy meglepetés dal is felcsendül majd, amely kizárólag erre az alkalomra készült, és vendéget is köszönthetünk a színpadon: ezen az estén Dennert Árpád szaxofon művész csatlakozik a zenekarhoz.

Közreműködők:

Kozma Orsi - ének, zenekarvezető

Cseke Gábor - zongora, billentyűs hangszerek

Hárs Viktor - basszusgitár, baritongitár

Pusztai Csaba - dob, ütőhangszerek

Vendég: Dennert Árpád – szaxofon

További információ itt.

Hirdetés