Kultfilmekkel és éjféli James Bond-premierrel nyílik meg újra a MOM Park mozija

Szeptember 29-én szerdán nyitja meg kapuit a CinemaMOM.

Az első estén a várva várt új Bond-mozi, a 007 – Nincs idő meghalni éjféli premiervetítésével, hollywoodi kultfilmekkel, és ikonikus koncertfilmekkel várják a közönséget.

A CinemaMOM „Grand Opening” nyitóeseményén, szeptember 29-én szerdán az éjféli James Bond premiervetítés előtt 18 órától olyan kultfilmek láthatók egy-egy alkalommal újra a mozivásznon, mint a Jurassic Park (1993), a Keresztapa (1972), a Vissza a jövőbe (1985), az Apokalipszis most (1979) az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói (1981), a Total Recall – Az emlékmás (1990), a Forrest Gump (1994) és az Igazából szerelem (2003). A nyitónap programjában három koncertfilm is szerepel: műsorra kerül a Depeche Mode nagy sikerű zenés dokumentumfilmje, a Spirits in the Forest (2019), a Queen legendás 1986-os budapesti koncertjéről készült (Queen Live in Budapest 1986) mozifilm, és egy igazi ritkaság, a Pink Floyd korai, 1972-ben készített Live at Pompeii című koncertfilmje. A filmeket digitálisan felújított képpel és hanggal vetítik. A válogatásprogram karszalaggal látogatható, ami az összes kultfilm és koncertfilm vetítésre érvényes, ezt a helyszínen a nyitás napján 16:00 órától lehet megvásárolni. 

A CinemaMOM nyitóesemény zárásaként, szerda éjfél után 1 perccel a legújabb James Bond-mozi, a várva várt 007 – Nincs idő meghalni különleges éjszakai premiervetítése következik, szinkronizált és feliratos változatban egyaránt. Az éjféli vetítés nézői az elsők között láthatják a filmet Magyarországon, mivel az országos mozipremier csak szeptember 30-án csütörtökön indul el. A Bond-film vetítésein normál mozijeggyel lehet részt venni, jegyek a teljes premierhétre elővételben már kaphatók a mozi honlapján és a bejárathoz kihelyezett jegyautomatáknál. A 007 – Nincs idő meghalni legújabb előzetese itt.

Szeptember 30. csütörtöktől kezdve a CinemaMOM a hét minden napján várja a mozirajongókat. A prémium moziélményt a legkorszerűbb digitális vetítés- és hangtechnika biztosítja, a nézők továbbra is a kényelmes fotelekben mozizhatnak. A mozi bárként és kávézóként is funkcionáló földszinti büféje kibővített kínálattal várja a vendégeket.

A nyitást követő hetekben olyan új, sokak által várt premierfilmek érkeznek a 007-es ügynök kalandjai mellett, mint a Venom 2, a Dűne, a Gyilkos Halloween vagy a legújabb Marvel-film, az Örökkévalók, amelyek közül több is elérhető lesz eredeti nyelvű vagy feliratos formában. A premiereken kívül a közelmúlt sikerfilmjei, és egy angol felirattal ellátott magyar filmklasszikus – az idén 100 éve született Jancsó Miklós Szegénylegények című, digitálisan felújított alkotása – is műsoron lesz. A játékfilmek mellett dokumentumfilmek is szerepelnek a kínálatban, köztük az Oscar-díjas Brian Fogel pattanásig feszült thriller-dokumentumfilmje a világot sokkoló Dzsamál Hasogdzsi-gyilkosságról és Norvégia leghíresebb popzenekara, az A-HA történetét bemutató mozifilm.

A MOM Park számára kiemelten fontos, hogy célközönsége igényeit folyamatosan kiszolgálja és egy magas szintű moziélményt tudjon biztosítani a nézők számára. Ezért is kezelte a ház prioritásként, hogy minél előbb újra izgalmas filmekkel, és a prémium mozizás lehetőségével várhassa a filmek szerelmeseit, kiemelt figyelmet szentelve az eredeti nyelvű és feliratos filmeknek.

A Pannonia Movie Kft. üzemeltetésében megnyíló CinemaMOM műsorában a premierfilmek mellett speciális, csak egy-egy estén látható mozitartalmak is helyet kapnak, köztük digitálisan felújított filmtörténeti klasszikusok és színpadi produkciók moziközvetítései. Látható lesz egy válogatásprogram a Zürichi Operaház előadásaiból, napjaink első számú tenor csillaga, Jonas Kaufmann főszereplésével, valamint a londoni Royal Opera House 2021-22-es évadja, világszínvonalú opera- és balettelőadásokkal. A klasszikus filmek rajongóit a mozitörténet elmúlt 50 évének legemlékezetesebb alkotásaival várják a „Hollywoodi klasszikusok” vetítéssorozat programjain. A moziélmény kiegészítéseként továbbra is elérhető lesz a Bowling Klub, amely rövid technikai karbantartás után hamarosan újra várja a vendégeket. A vetített tartalmak mellett október végétől élő bábszínházi programok is várják a legkisebbeket, olyan népszerű mesehősökkel, mint Kipp-Kopp, Boribon, Marcipán cica és Vitéz László.

A mozi új honlapja ezen a címen működik, ahol a részletes moziműsor és a közelgő premierek mellett online jegyfoglalás és online bankkártyás jegyvásárlás is elérhető.