Vásárolj jóízűen

Finom PLACC a Hello Budában!

Manapság már a városi forgatagban is óriási az igény a friss, organikus, adalékanyagoktól mentes finomságokra, illetve arra is, hogy mindezeket kellemes környezetben, és akár egy itallal a kezünkben szerezhessük be! Erre születik most meg a Finom PLACC péntek délutánonként, melynek a helyszíne a nemrég nyílt új különleges kiülős gasztroudvara, a Hello Buda.

A Rózsadomb Center tőszomszédságában nyílt meg Buda legújabb és legfrissebb gyöngyszeme, Hello Buda Fresh Market. A piachangulaton túl azonban jóval sokszínűbb profillal lehel életet a környékbe a hely, hiszen részben közösségi tér, részben kulturális helyszín, ahol a minőségi üzletek, a bár és az éttermek mellett aztán tényleg mindenki megtalálhatja a számításait.

Emellé a hangulat mellé október 1-től péntekenként délután 2-től 7 óráig a Finom PLACC csapata szeretné a hazai termelők termékeit eljuttatni a vásárlókhoz. Minden, ami finom, megkóstolható, és megvásárolható lesz a PLACC-on úgy, hogy közben közvetlen válaszokat is kaphatunk a termelőktől a portékájukról. Ez a PLACC a vidéki és az ínyenc ízek szerelmeseinek szól, és azoknak, akik ragaszkodnak hozzá, hogy a termelőtől rögtön az asztalra kerüljön a mesterséges anyagoktól mentes élelmiszer.

A piac, a hely bárja, éttermei és üzletei mellett péntek délutánonként élőzenével és gyermekprogramokkal is várják a szervezők az odalátogatókat. És természetesen a Hello Buda kutyabarát!

Az esemény linkje itt.    Finom PLACC itt.    Hello Buda itt.