V4-es befektetők keresik a legjobb fenntartható innovációkat

V4 Scale-up & Investor Program.

A V4-es országok vezető kockázatitőke-befektetőivel közösen indít programot a Visegrádi Alap támogatásával Enterprise Hungary, hogy megtalálja a régió legjobb fenntartható innovációit. A V4 Scale-up & Investor Programme a nemzetközileg terjeszkedő cégeknek nyújt segítséget a befektetésre való felkészítésben, valamint ösztönzi a közös sikertörténetek létrejöttét a visegrádi régióban. 

Az Enterprise Hungary szervezésében elindult a V4 Scale-up & Investor Programme, amely a régió kockázatitőke befektetői szövetségeivel partnerségben valósul meg, a Visegrádi Alap finanszírozásában. A Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület, a HVCA, és régiós partnereik, a cseh CVCA, a szlovák SLOVCA és a lengyel PSIK, együttműködésének célja, hogy kiaknázza a régiós kockázatitőke befektetői közösség és a legjobb V4-es innovatív vállalkozások szinergiájában rejlő lehetőségeket.

A program keretében a partnerek idén decemberben közösen választják ki a legjobb fenntartható megoldást fejlesztő, már a visegrádi piacokon jelen levő vagy ott terjeszkedni készülő cégeket, akiknek egy 2022. februárban kezdődő workshop sorozat keretében biztosítanak befektetői felkészítést. A konzultációk során a befektetési szakemberek nem csak a helyi piaci és befektetői környezetet ismertetik a résztvevőkkel, de a legjobb projektekkel akár befektetési tárgyalásokat is kezdeményezhetnek.

A V4 Scale-up & Investor Programme-ra ezen a linken lehet jelentkezni.

További információk itt.