Mikulásváró családi nap december 5-én az Akvárium Klubban

+ Hello Piac Karácsonyi Vásár.

Az év utolsó hónapjában két alkalommal is várnak mindenkit a Hello Piac Karácsonyi Design Vásárára az Akvárium Klubba. December 5-én és 12-én vasárnap 10.00-18.00 óra között ismét megtöltik az asztalokat szebbnél szebb hazai, egyedi, kézműves, design termékekkel, táskákkal, ékszerekkel, kiegészítőkkel, megfűszerezik adventi hangulattal, karácsonyi fényekkel és illatokkal a helyszínt.

Hangolódjuk együtt a Karácsonyra az Akvárium Klubban, kapcsolódj ki egy kicsit, alkoss, nézelődj, vásárolj, érezd jól magad! Szerezd be mindenki karácsonyi ajándékát kényelmesen, rohanás nélkül, biztonságosan, egy helyen a Hello Piac Karácsonyi Design Vásárán! Családi programok - hogy kicsiknek és nagyoknak is egyaránt élmény legyen a vásár! A vásárba december 5-én a Mikulás is ellátogat, méghozzá rendhagyó módon nem szánnal, hanem kerekesszékben, egy kedves Down-krampusz kíséretében ajándékozzák meg a kicsiket, nagyokat.

•  10.45 -től közös Mikulásvárás

•  11.00 órától Mikulás ünnepség, amelynek “díszvendégei” a Down Alapítvány korai fejlesztő központjától érkező csöppségek lesznek.

•  A kézműves workshopokon kreatív foglalkozások keretében ajtódíszeket, kopogtatókat, asztali dekorációkat, ajándékokat, kerámia mozaik képeket készíthetnek

•  Kreatív foglalkoztató játékos készségfejlesztő feladatokkal - egészen pici gyerekeknek is

•  A legkisebbeknek - Totyogósarok

•  16.00-tól ádventi bábelőadással várják a gyermekeket

Karácsonyi ajándékbörze

Rengeteg csodaszép ajándék, kézműves kincsek, különlegességek, egyedi design alkotások, újrahasznosított kreatív termékek, natúr kozmetikumok, szappanok, ékszerek, ruhák, táskák, divat kiegészítők, DIY és vintage stílusú lakásdekorációs termékek, kézműves gasztro készítmények. A legegyedibb és legkülönlegesebb termékek, hatalmas választékban, rengeteg magyar alkotó kínálatából! Közösségük számára a legfontosabb, hogy előtérbe helyezzék az együtt alkotás örömét, a tudatos vásárlás fontosságát, a természetes anyagokból készült, környezetbarát termékeket, a magyar designerek/tervezők munkáit, illetve a fogyatékossággal élő barátaink által készített minőségi termékeket egyaránt!Adománygyűjtés

Adománygyűjtés

Az aktuális jótékonysági programukkal kiemelten mélyszegénységben élő, hátrányos helyzetű gyermekeknek, és családjaiknak szeretnének segíteni, hogy Ők is méltóképpen tudják megünnepelni a Karácsonyt és legyen mit tenni az asztalra és a Karácsonyfa alá. Szívesen fogadnak mindent, amivel a gyermekek Karácsonyát szebbé tehetjük: tartós élelmiszereket, dobozos süteményeket, szaloncukrokat, édességet, gyermekjátékokat és könyveket, kreatív kellékeket és higiéniás/szépészeti termékeket. Az adományokat a Nem Adom Fel Alapítvány asztalánál kihelyezett adományládákba lesz lehetőség elhelyezni.

A belépés ingyenes! A vásárra a családot, barátokat és kiskedvenceiket is örömmel várják!

Szervezők: Hello Piac & Nem Adom Fel Alapítvány

Akvárium Klub // 1051 Budapest, Erzsébet tér 12.

2021. december 5. (vasárnap) // 10-18 óra

          december 12. (vasárnap) // 10-17 óra

Az esemény támogatója: Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat

Az esemény Facebook linkje itt.

Hello Piac! Hello Mikulás! Hello Öröm! Hello Karácsony!