Kimondatlan érzéseink megosztására bátorít idén karácsonykor az Unicum

A Zwack Unicum az idén különleges aktivitással készült, hogy a vásárlók tökéletes ajándékkal és egy szívből jövő köszöntéssel kedveskedhessenek a családjuknak.

A hála, a család iránti szeretet és az együttlét öröme ihlette a Zwack Unicum legújabb, ünnepi díszdoboz-kollekcióját, amelynek rendhagyó filmjében Pápai Joci „Az én apám” c. slágere csendül fel, erősítve a márka számára fontos szülő-gyerek kapcsolatot.

A vállalat az ünnepi időszakra különleges fémdoboz-kollekcióval készül, amelynek darabjaival szüleinknek és rég nem látott szeretteinknek mondhatunk köszönetet. Az elmúlt két év mindannyiunk életét felborította, és sokan kénytelenek távol maradni a szeretteiktől, még az ünnepek alatt is. A távolság miatt sokszor nem tudjuk megmutatni, mennyit jelentenek nekünk a hozzánk legközelebb állók, pedig fontos, hogy kifejezzük a szeretetünket, nemcsak karácsonykor, de az év minden napján.

A vállalat webshopjában leadott rendeléseknél a 0,5 literes kiszerelésű, karácsonyi Unicum ajándék dobozokat a vevők saját, személyes üzenettel láthatják, amelyeket gyártáskor az Unicum Házban a díszdobozok fedelére helyeznek, hogy igazán egyedi legyen a meglepetés. A különleges megjelenésű ünnepi csomagolás a klasszikus íz mellett az Unicum Szilva és Barista esetében is elérhető. A limitált dobozt is szerepeltető reklámfilmhez – amely már csak rövidsége miatt is kiemelkedik a megszokott ünnepi kisfilmek sorából – Pápai Joci Az én apám című slágere teremti meg a bensőséges hangulatot. A ki nem mondott szavak mellett a kampányban a különleges apa-fia kapcsolat van a főszerepben – amely mindig fontos része volt a márka életének és kommunikációjának –, ezért szinte egyértelmű volt a választás.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az Unicum a családi összejövetelek, meghitt ünnepi események állandó vendége. Az idei díszdoboz kollekciónkkal – amelyet a márka történetében először tettünk ennyire személyessé – arra szerettük volna felhívni a figyelmet, hogy töltsünk minél több időt a szeretteinkkel, értékeljük ezeket a pillanatokat és annyiszor fejezzük ki feléjük a szeretetünk és a hálánkat, amilyen gyakran csak tudjuk” – mondta Zwack Sándor, a vállalat igazgatóságának elnöke.

A díszdobozok a vállalat webshopján is megrendelhetők, ahol a vásárlók egyedi, személyes üzenetekkel tehetik még különlegesebbé az ajándékba szánt italokat, hogy még több örömteli pillanattal teljen a karácsony.

A fém díszdobozos Unicum a webshop mellett 0,5 literes kiszerelésben kiskereskedelmi forgalomban és a nagy hipermarket-láncok kínálatában egyaránt megvásárolható, személyre szabott üzenet nélkül.

A Zwack Unicum rövid karácsonyi filmjét itt tekintheti meg.