Karácsonykor és szilveszterkor érdemes lesz a tévéképernyőre tapadni!

Idén is hangulatba hozza nézőit a Comedy Central, a Nickelodeon és a Paramount Network.

Szórakoztató műsorokra és filmekre vágyik a karácsonyi hosszúhétvégén, vagy esetleg az év utolsó napján valami vicces tévés produkcióval hangolna az éjféli koccintásra? Akkor távirányítót a kézbe; tapadjon a tévéképernyőre! A Paramount Network és a Nickelodeon ünnepi kínálatában népszerű kultmozik, válogatott animációs kalandok várnak a nézőkre, a Comedy Central szilveszteri programját pedig a hazai stand-up szcéna keménymagja teszi felejthetetlenné.

Szórakoztató mozizás mézeskalács mellé

A Paramount Networkön az ünnepek idején a közös családi kikapcsolódásé a főszerep. A karácsonyi hosszúhétvége során romantikus alkotások garmadája gondoskodik arról, hogy mindenki kellően hangulatba kerüljön – emellett pedig híres és szórakoztató nagyköltségvetésű produkciókat is műsorra tűz a csatorna. Szenteste rögtön mindenki kedvenc zöld ogréjának kalandjához csatlakozhatunk a Harmadik Shrekben, utána pedig Will Ferrell és Mark Wahlberg családi komédiája, a Megjött Apuci! tartja képernyő előtt a nézőket. December 24-én és 25-én este 21:00 órától a kicsit nagyobbak számára ajánlott mesék következnek. A Csillagpor páratlan humorával és merész fordulataival garantáltan vesz le mindenkit a lábáról, majd Martin Scorsese A leleményes Hugo című filmje egy szívhez szóló történettel adózik a klasszikus filmművészet egyik nagy alakja előtt.

Ünnepeld a karácsonyt kedvenc mesehőseiddel!

A ViacomCBS magyar nyelvű csatornái most sem feledkeztek meg a fiatalabb nézőikről; a gyermekek számára is páratlan műsorokkal készültek. December 25-én és 26-án 12:30-tól a Nickelodeon olyan izgalmas újdonságokkal és karácsonyi különlegességekkel várja az ifjúságot, mint a Spongyabob Kockanadrág, A Casagrande család, Dorg Van Dango, LEGO City kalandok, A Madagaszkár pingvinjei és Sanjay és Craig. Továbbá az Itt van a Póni sorozat legújabb részeiben egy átlagos kislány kalamajkáit kísérhetjük figyelemmel, kelekótya, bosszantó és vidám beszélő pónibarátjával. A legkisebbek szórakozása is garantált a hétvégén, ugyanis 9:30-tól a tanulás és az önfeledt szórakozást biztosító Bubi Guppik, az örök kedvenc Peppa malac és az ikonikus Barbapapa sorozatok legizgalmasabb karácsonyi epizódjaival kedveskedik a csatorna.

Szilveszter napján a nevetésé a főszerep

A Comedy Central a legnagyobb hazai nevettetőkkel zárja 2021-et. A rekeszizmokat a humorcsatorna stand-upos műsorfolyama, a Comedy Club gárdája edzi majd: Ács Fruzsina Véletlenül Szingli?! című estjével indítja a poénözönt, amelyben többek között olyan kérdésekre is keresi a választ, minthogy lehet-e páratlanul is szép az élet? Ezt követően Hadházi László Tévélaci és Méd in Hungeráj című műsorai alapozzák meg az Új Év méltó hangulatát. Éjfél után Bödőcs Tibor Az élet értelme és kertészeti tippek című adását láthatják a humor szerelmesei, a szilveszteri mulatságot pedig Badár Sándor és Csenki Attila zárják. 2022 első napja sem telhet el nevetés nélkül: a koránkelőket Kormos Anett, Kovács András Péter, valamint Felméri Péter-Litkai Gergely kettőse szórakoztatja majd. Az ünneplés fáradalmait a nap folyamán pedig Dombóvári Istvánnal, a Janklovics-Litkai-Szabó Balázs Máté féle Zöld Stand-Uppal, Badár Sándorral, Kőhalmi Zoltán Pályatévesztési tanácsadójával, Kovács András Péterrel, Ráskó Eszterrel, Hadházi Lászlóval, Aranyosi Péterrel és Csenki Attilával fergeteges hangulatban heverhetik ki a Comedy nézői. 

Válogatott ünnepi filmek és nagyszabású produkciók december 24-25-26-án a Paramount Networkön és karácsonyi rajzfilmepizódok a Nickelodeon csatornáján. Comedy Club stand-up maraton december 31-én január 1-jén.

A ViacomCBS ünnepi műsorrendje:

December 24. - Paramount Network

11:25 Karácsonykor, ha hiányzom

13:10 Karácsonyi ízek, ünnepi szerelem

17:15 Harmadik Shrek

19:00 Megjött Apuci!

21:00 Csillagpor

December 25. -  Paramount Network

10:20 Karácsonykor hiába harcolsz

12:15 Új szerelem karácsonyra

14:20 A Mikulás angyala

21:00 A leleményes Hugo

December 26.

Paramount Network

10:30 Varázslatos hóember karácsonyra

12:30 Csináld magad karácsony

14:30 Te vagy az ajándékom

December 31. - Comedy Central

20:00 Ács Fruzsina: Véletlenül szingli?!

21:00 Hadházi László: Tévélaci (1. rész)

22:10 Hadházi László: Tévélaci (2. rész)

23:20 Hadházi László: Méd in Hungeráj

00:50 Bödőcs Tibor: Az élet értelme és kertészeti tippek

01:55 Comedy Club: Szex és más tabuk

02:50 Badár Sándor: 500 felesleges cucc

04:05 Egyéjszakás kaland Csenki Attilával

Január 1. - Comedy Central

06:00 Kormos Anett: Megint csak most!

06:50 Kovács András Péter: Ősök és utódok

08:15 Felméri Péter és Litkai Gergely: Galeri

09:05 Dombóvári István: Kis ember nagy gonddal jár

10:10 Janklovics Péter, Litkai Gergely, Szabó Balázs Máté: Zöld Stand-Up

11:30 Badár Sándor: A Tűzföldtől Alaszkáig

12:20 Litkai Gergely: Számok

14:25 Kőhalmi Zoltán: Pályatévesztési tanácsadó (1. rész)

15:20 Kőhalmi Zoltán: Pályatévesztési tanácsadó (2. rész)

16:10 Kovács András Péter: Apróbetűs részek (1. rész)

17:00 Kovács András Péter: Apróbetűs részek (2. rész)

18:00 Ráskó Eszter: NagyÁrpi (1. rész)

18:50 Ráskó Eszter: NagyÁrpi (2. rész)

19:40 Hadházi László: Megyünk a levesbe (1. rész)

20:50 Hadházi László: Megyünk a levesbe (2. rész)

22:05 Aranyosi Péter: Négybetűs szavak

23:20 Csenki Attila: Az újrahasznosított férfi

Hirdetés