Ingyenes online koncertre hív a Mandoki Soulmates

Január 15-én lesz Leslie Mandokiék streaming eseménye.

Ezekben a bizonytalan vészterhes időkben, amikor az embereket még sokfelé a világon mindig az üres és bezárt koncerttermek fogadják, a Mandoki Soulmates január 15-én egy globális nemzetközi ingyenes streaming eseménnyel szeretné megköszönni közönségének az immár három évtizedes szeretetet, amely lehetővé tette a zenekar munkáját.

2022. január 15-én bárki megnézheti a YouTubeon a Mandoki Soulmates – Utopia for Realists: Hungarian Pictures exkluzív koncertfelvételét a következő linkre kattintva.

Az eseményen megtekinthető lesz a Mandoki Soulmates tavaly augusztusban megrendezett, nagyszabású budapesti szabadtéri koncert exkluzív élő felvétele, az Utopia for Realists: Hungarian Pictures, amely nem sokkal később, 2021. szeptember 24-én jelent meg a Sony InsideOut kiadónál.

A koncert vetítése mellett Leslie Mandoki élő adásban beszélget majd a zenekar tagjaival az elmúlt két év kihívásairól, valamint ízelítőt is kapunk újdonságokról, például az új Jethro Tull albumról, a "The Zealot Gene"-ről.

A több, mint két és fél órás, 16 kamerával rögzített exkluzív lemezbemutató koncertre tavaly mintegy 30 000 ember látogatott el. 2021-ben ez volt a zenekar egyetlen fellépése.

Mandoki Soulmates online

https://utopiaforrealists.mandoki-soulmates.com

https://www.youtube.com/MandokiSoulmates

https://www.facebook.com/mandoki.soulmates

https://www.instagram.com/themandokisoulmates/

Hirdetés