Világelsővé vált hazánk legnépszerűbb tokenje

Olyan NFT képkollekciót készítettek, amelyre ezidáig nem volt példa.

Fennállása alig egy esztendeje alatt hazánk piacvezető kriptovalutája lett a Hungairan Vizsla Inu (HVI), most pedig bemutatták új projektjüket, mellyel világelsőkké váltak.

A Hungarian Vizsla Inu 2021. májusi alakulása óta a token értéke jóval több mint 1.000.000% felett növekedett, közel 42.000 befektetővel büszkélkedhet és 4 tőzsdén van jelen. A pénzügyi tranzakciók mellett a csapat azt is fontosnak tartja, hogy a beléjük fektetett bizalomból vissza is adjanak; jótékonysági formában.

„Közel két tucat jótékonysági akciót szerveztünk, mellyel főként állatmenhelyeket támogattunk, majd elindítottuk az NFT alapú örökbefogadást. Új projektünkkel a világon elsőként bocsátunk piacra állatkerti állatokat ábrázoló NFT képeket; mostantól a Tropicarium élőlényeit lehet NFT képek formájában örökbe fogadni” - mondja Gülsen Péter, a HVI alapító-projektmenedzsere.

„Egyedi koncepciója és lélegzetelállító látványvilága miatt döntöttünk a Tropicarium mellett. NFT kollekciónkban a cápás állatkert 125 lakója közül lehet választani – a legkülönlegesebb halaktól, a cápán, ráján át, egészen a kígyóig –, 1 és 1.000 USD közötti értékben. A megvásárolt képek értékének mintegy 90%-át a Tropicariumnak adományozzuk” – mondja Sándor Fábián, a HVI alapító-business menedzsere.