Izgalmas májusi programok a Keletinél

Rockabilly, hiphop, folklór, legendák!

2022. május 6. 20:00

Rockabilly a város szívében: Mystery Gang, Andorai Péter & The Graceband vendégszereplésével

Egri Péter, a Mystery Gang frontembere a napokban tért haza Amerikából, és máris a húrok közé csap a banda. A Mystery Gang rockabilly trió garage, jungle és rockabilly zenét játszik, egy különleges koncerten pedig most csatlakozik hozzájuk Andorai Péter & The Graceband, akik a rock’n’roll királyának, Elvis Presleynek a dalait adják elő, lenyűgöző zenei minőségben.

Aréna Garden

2022. május 14.

A hiphop fenegyerekei és a pop hercegnője egy színpadon:

A hazai hiphop és rap szcéna legnépszerűbb előadói váltják egymást, ráadásul az egyik legnépszerűbb magyar énekesnő, Tóth Andi is színpadra lép egy fergeteges estén, Budapest központi helyén. DR BRS, Tóth Andi, Herceg, Different és az AK26 garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak a műfaj kedvelőinek.

Aréna Garden

19:00 DR BRS,  20:00 Tóth Andi,  21:00 Herceg,  22:00 Different,  23:00 AK26

2022. május 19. 20:00

Több mint folklór, a Keleti mellett – Karaván Família:

A sokak által kedvelt, egyedülálló családi zenekar, a Karaván Família az elmúlt években saját világot teremtett a cigány vokális hagyományok nyomán. A zenekar tavaly új klippel és albummal is megörvendeztette a hallgatókat, amelyeknek dalai felcsendülnek majd Budapesti koncertjükön.

Aréna Garden

2022. május 20.

Legendák a Stadionok közelében:

A magyar hiphop élet egyik legegyedibb MC-je és zenésze Essemm, a mostanában magánéleti botrányairól elhíresült G.w.M, és az R&B-soul énekes Igni lépnek színpadra, a Legends Fesztivál névre keresztelt estén.

Aréna Garden

21:00 Essemm,  22:00 G.w.M,  23:00 Igni