Tudatosságra és bátorságra inspirál a Vagány Vezető Konferencia

A beINSPIRE és a Vagány Vezetők Program csapatának coachai egy egész napos, személyes konferenciára invitálják a vállalati vezetőket, vállalkozókat és menedzsereket.

A közösség számos értékes programmal készül a tanulni és inspirálódni vágyó résztvevőknek, akik megoldást keresnek az önismeret, a sebezhetőség, a bizalom, a hitelesség, és az együttműködés témáiban. A rendezvény egyik előadója Dr. Buda László orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta, a SzomatoDráma és az Ultrarövid Terápia módszerek megalkotója lesz.

A vezetői pozíció nap mint nap számtalan kihívással, nehézséggel szembesít bennünket. Felelősséget jelent a tulajdonosok, megbízók, munkatársak, illetve a vásárlók és ügyfelek iránt. A beINSPIRE éppen azokat invitálja 2022. június 14-én, a Vagány Vezető Konferencia 2022 rendezvényére, akik az önfejlesztéshez, vezetőfejlesztéséhez keresnek programot, és szívesen ismerkednek meg a téma szakértőivel.

A Vagány Vezető Konferencia nem kizárólag a topmenedzsereknek szól - a rendezvény vár mindenkit, aki a saját vállalkozását vezeti és tanulni, fejlődni szeretne.

A szakértők és meghívott előadók arról osztják meg véleményüket, hogy a vezetőket és vállalkozókat milyen kihívások érik, és milyen eszközök állnak a rendelkezésükre: pszichológus, coachok, sőt, egy sztárvendég is a megosztja véleményét, tapasztalatait arról, hogy miként kerekedjünk felül a napi problémákon vagy nagyobb elakadásokon az üzleti életben.

Az esemény kiváló alkalom lesz a networkingre is, a konferencia résztvevői vállalkozókkal és cégvezetőkkel, menedzserekkel ismerkedhetnek meg és a jövő együttműködéseit alapozhatják meg.

A Vagány Vezető Konferencia 2022 fő előadója lesz többek között Dr. Buda László orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta, a SzomatoDráma és az Ultrarövid Terápia módszerek megalkotója, a „Mit üzen a tested?” és a „Mit üzen a lelked?” című könyvek szerzője, a Nyitott Akadémia rendszeres előadója. A konferencia kerekasztal beszélgetésben lehetőség lesz meghallgatni Vecsernyés Csabát, a Becton Dickinson Hungary ügyvezető igazgatóját, Sipőcz Zsuzsannát, a HungaroControl Zrt. HR-vezetőjét, Kovács Hermant, a NAGISZ Zrt. ügyvezető igazgatóját, Seres Miklóst, a Hilti Hungária Kft. ügyvezető igazgatóját, Buru Évát, a Fabrik kreatív stratégáját, valamint Kalmár Péter üzletfejlesztési tanácsadót, az [eureka] Consulting & Games alapítóját.

A rendezvényen sztárvendégként velünk tart hazánk egyik legismertebb dalszerzője, énekese, akit műsorvezetőként és standuposként is jól ismerhetünk. Művészi és produceri, üzleti pályafutása számos ponton illeszkedik a konferencia programjába.

A rendezvényre 2022. június 14-én, 8:30 és 17:00 között a Magnet Közösségi Ház – Hamvas termében (1062 Budapest, Andrássy út 98.) kerül sor. (lásd fotó)

A Vagány Vezető Program az ön- és vezetőfejlesztést a középpontba helyező tematikus coaching folyamat, amely 5 kiemelkedően fontos téma, - az önismeret, sebezhetőség, bizalom, hitelesség és együttműködés - mentén mutatja meg, hogy a vezető is ember. A program küldetése: inspirálni a vezetőket, vállalkozókat annak érdekében, hogy tanuljanak és dolgozzanak a tudatos és bátor döntésekért.

„A mai bizonytalan világunkban, van egy állandó tényező, ami ott van minden helyzetben. Sok mindenre sajnos nincs hatásunk – amivel nem mellesleg érdemes kibékülnünk –, azonban a saját döntéseinkre, cselekedeteinkre, viszonyulásunkra van.”