A Telekom bemutatja

Az első Podcast Fesztivál Zamárdiban a STRANDon!

Az idén 10. alkalommal, Zamárdiban megrendezésre kerülő STRAND Fesztivál ad otthont az ország első Podcast Fesztiváljának. Az izgalmasnak ígérkező program célja, hogy a STRAND fesztivál négy napján, augusztus 18 és 21 között, napi két sávban hívják meg a hazai podcast világ legjobbjait egy, a helyszínen kialakított látványstúdióba, melynek a fesztiválozó közönség élőben, a podcastok lelkes hallgatói pedig online, vagy utólag iehetnek részesei.

Az podcastek rajongói szem és fültanúi lesznek az alábbi közönségkedvenc beszélgetéseknek. A meghívott vendégek névsora a következő hetekben derül ki!

  After Sajó Dáviddal,

  Concorde Podcast,

  Dob + Basszus - Csorba Lócival és Lévai Balázzsal,

  IstenEst - Istenes Bencével,

  Magenta Podcast,

  Márkó és Barna Síkideg,

  Szavakon túl - Kadarkai Endrével,

  Sunday Brunch - Puskás-Dallos Bogival,

  TRIÓ! Abosi Barnival, Henry Kettnerrel és Török Ábellel,

  Sávlekötő - Lil Frakkal.

A STRAND nulladik napján már otthonról is készülhetünk a ránk váró négy napra, ugyanis a Márkó és Barna Síkideg augusztus 17-én egy különkiadással jelentkezik, amelyben a következő napok és az I. Podcast Fesztivál programját mutatják be. A podcasterek illusztris vendégekkel, és izgalmas témákkal várják a fesztiválozókat kora délután 14 órától 19 óráig a Balaton partján a Kraft Kertben, ezzel ráhangolva mindenkit a fesztivál esti zenei programjaira.

Hirdetés