A legnépszerűbb fürdőszoba stílusok

Mindenki különbözik a másiktól egy kicsit, mégha egy családba is tartoznak. Nem véletlen, hogy az otthonunkat és a szobánkat is különféle stílusban rendezzük be, hiszen ez így van jól. Egyeseknek a nyugalom szigetére van szüksége, másik viszont szeretik a nyüzsgést. Egy biztos, fürdőszoba minden lakásba kell, mindegy, hogy milyen stílusban is van az berendezve. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legnépszerűbbeket, ha esetleg még nem sikerült választani.

Milyen egy jól felszerelt fürdő?

Ki ne szeretne magának egy igazán stílusos fürdőt, ami praktikus, nyugalmas és elegáns? Szinte mindegy, hogy milyen dizájnban és színben gondolkodunk, hiszen ez a helyiség mindent megenged magának. Legyen szó modern, vidéki, klasszikus, mediterrán, esetleg high-tech megoldásokról, mindegyiket alkalmazhatjuk a lakás ezen pontján. Már csak az a kérdés, hogy melyik lenne a legjobb megoldás?

Modern stílus
Manapság igen kedvelt a letisztult formákkal és egyszerű környezettel megáldott modern stílus. Az egymással harmonizáló színek, formák és anyagok jelentősen befolyásolják az itt kialakult hangulatot. Mivel napjainkban igen kedvelt és divatos, így nem csoda, hogy egyre többen választják ezt, hiszen könnyen megvalósítható, egyszerűen ápolható és nem utolsó sorban bőven akad hozzá mindenféle kiegészítő.

Ehhez szóba jöhetnek a zuhanyajtók Radaway gyártótól, hiszen a márka kizárólag letisztult és elegáns berendezések gyártásával foglalkozik. Legyen szó nyíló vagy toló ajtóról egyaránt, a széles palettájukon mindent megtalálhatunk, ami passzol egy modern stílusba.

Vidéki vagy vintage fürdőszoba
Sokak számára a vidéki fürdőszoba az, ahol a legjobban ki tudnak kapcsolódni. Ennek a jellemzője a rusztikus anyagok használata, a minőségi termékek beszerelése, illetve a természetes anyagok jelenléte. A főszerepet a lágy és az organikus formák kapták, ami mellé jöhet minden, ami fehér és pasztell, esetleg barna, hiszen ezzel is becsempészhetünk az otthonunkba egy kicsit a külső környezetből.

Tengerparti stílus
Ki ne kedvelné a tengerpartot? Ha szereted a tiszta kék látványt, a frissítő színeket, akkor neked ez a stílus a legmegfelelőbb választás. A tökéletes árnyalatokkal kombinálva, mint a türkiz vagy a világoskék, a fehér és a krémszín remek kiindulási alap. Ehhez jöhetnek a fa kiegészítők, a tengert idéző apróságok.

Összegezve

Ha tehát új fürdőszobában gondolkodsz, akkor a fent említett megoldások remek választások lehetnek számodra. Legyen szó modern, vidéki, vagy vintage stílusról, mindegyik tökéletes lehet, hogy egy igazán hangulatos otthont hozhass létre. Érdemes átgondolni a lehetőségeket és mérlegelni azokat, hiszen a fürdőszoba nem egy olyan helyiség, amit évente alakít át az ember.