Négy díjával Jack Harlow tarolt az idei MTV VMA gálán

Johnny Depp nagy visszatérése ellopta a show-t a Red Hot Chili Peppers és a többiek elől!

Sztárok, örömkönnyek, szenzációs fellépők, meglepetésvendégek, és felejthetetlen hangulat az MTV Video Music Awardson! Ma hajnalban gazdára találtak a népszerű zenecsatorna asztronautás szobrai; a gála legnagyobb győztese a négy díjjal jutalmazott Jack Harlow volt. A 24 éves rapperrel közösen a három elismerést besöprő Lil Nas X-nek, valamint a szintén három kategóriában győztes Taylor Swiftnek is volt oka az örömre a newarki Prudential Centerben rendezett eseményen.

Ahogy azt már a korábbi években megszokhattuk, az MTV VMA gálán ezúttal is a legnagyobb nemzetközi popsztárok világszínvonalú performanszait láthatta a közönség, ráadásul a nagyszabású show szokás szerint ezúttal is számos meglepetést tartogatott. A legmeglepőbb pillanatokat azonban Johnny Depp (lásd fotó) okozta, aki szó szerint elvitte a show-t mindenki elől. A filmipar fekete báránya egy lebegő űrhajós sisakjára kivetítve jelent meg többször is a díjátadó alatt, vicces monológokkal szórakoztatva a nagyérdeműt. A színésznek ez volt az első hivatalos megjelenése azóta, hogy lezárult a volt feleségével, Amber Heraddel vívott jogi hercehurcája.

A számos díjazott közül Jack Harlow neve hangozott el a legtöbbször, hiszen Lil Nas X-szel közösen három díjat (a Legjobb együttműködés, a Legjobb művészeti koncepció, a Legjobb vizuális effektek) zsebelt be, de First Class című dalával A nyár slágere kategóriában is győzedelmeskedett. Az év videóklipje az All Too Well lett Taylor Swifttől, ráadásul az amerikai énekes-dalszerző másik két díjjal is gazdagodott a jeles eseményen. Az év előadója Bad Bunny lett, Az év dalának Billie Eilish-től a Happier Than Evert választották, A legjobb új előadó elismerést Dove Cameron kapta, míg Az év együttese a BTS lett.

Az ünnepelteken kívül olyan sztárok is színpadra léptek egy-egy produkció erejéig, mint Eminem és Snoop Dogg, vagy éppen Nicki Minaj, Lizzo, a Panic! At the Disco, illetve az olasz alternatív rockbanda, a Måneskin.  Kane Brownak sikerült történelmet írnia, hiszen első férfi countryénekesként lépett fel a VMA-n. A Red Hot Chili Peppers feltűnése pedig valósággal felrobbantotta a newarki Prudential Center nézőterét, hiszen L. A. fenegyerekei hosszú kihagyást követően, több mint húsz év után tértek vissza az MTV VMA színpadára. A zenekar nemrégiben megjelent Unlimited Love című albuma, és vadonatúj slágere, a Black Summer nyomán idén a megtisztelő Global Icon díjban részesültek.

További információk a weboldalon, valamint az MTV Hungary Facebook-oldalán elérhetők.

MTV VMA díjátadó gála magyar felirattal augusztus 29-én 18:30-tól a Paramount Networkön, valamint 19:25-től az MTV Hungary és a Comedy Central csatornáján