Koncertfilm karácsonyra - fesztiválrojongóknak kötelező program a fa alatt

A különleges filmalkotás most december 24-től január 1-ig hozzáférhető a hajogyar.hu oldalán!

Idén nyáron mutatta be a Corvin Mozi a nem mindennapi filmet, ami a legnagyobb Carson Coma rajongók számára is tartogat meglepetéseket. A 21.században Magyarországon egyedülállónak számító koncertfilm megtekintése több szempontból is különleges élményt nyújt. Amellett, hogy egészen közelről megfigyelhetjük az ország egyik legsikeresebb zenekarát, kimagaslóan jó minőségben hallhatjuk a legfrissebb – az eddigiekhez hasonlóan önreflexió és önelfogadás témájú – harmadik nagylemezüket és legnagyobb slágereiket is.

A Magyarország ikonikus stúdiójában, a Pannónia Stúdióiban rögzített képsorokon olyan pillanatok kapnak kiemelt fókuszt, amiket koncert közben, a nézőtéren táncolva aligha van lehetőségünk kiszúrni. Apró mozdulatokból és érzelmekkel teli tekintetekből rajzolódik ki a srácok közti szoros, baráti kapcsolat és zenekari kémia, aminek a lendülete minket, nézőket is magával ragad.

A látvány mellett a Carson barátai, zenésztársai és zeneipari kollégái is segítenek abban, hogy közelebbről ismerjük meg a tagokat. A személyes sztorijaikon keresztül a fiúk magánéletébe, a színpadon és a backstage-ben töltött idejükbe, az iskolás éveikbe és a fura, vicces vagy épp kellemetlen szokásaikba is bepillantást kapunk. Vajon ki a zenekar lelke, ki a cukorborsó, ki a jampi és ki a szobanövény a csapatban? Az ilyen kérdések mellett arra is választ kapunk, hogy melyik zenekartagot – és miért – alakítaná Matthew McConaughey vagy épp Jim Carrey egy hollywoodi Carson Coma filmben, melyikük lenne állatként fóka, melyikük teknősbéka, kiben rejlik őrült professzor vibe, kinek durva a humora, és melyikük szüntetné meg az éhezést szuperhősként?

A zenekar véleménye szerint itthon hiánycikknek számít a live session, ezért is örültek, hogy a Hajógyár kamerái elé állva élőben rögzíthetik a koncertet. „Személy szerint sokkal jobban szeretek live-okat nézni, amik élőben lettek felvéve, mert sokkal izgalmasabb, mint egy profin felvett és kevert track, ráadásul sokkal többet lehet belőle tanulni is” – mondta a Hajógyárnak adott interjújában Kun Bálint, a zenekar billentyűse.

Tarts velünk, és légy részese te is a Carson-történelemnek!

A link, ahol december 24-től elérhető a videó.