Breaking News: Hivatalosan is berendelték a The Last of Us 2. évadát

Craig Mazin és Neil Druckman sorozata még csak 2 hete indult, de máris az egész világot lázban tartja.

Az első epizód a Sárkányok háza után a második legnézetebb premierrel indult és azóta sem csökken az érdeklődés, sőt...

Míg az első epizód már 21 millió megtekintésnél jár a premier óta, a második rész 22%-os növekedést tudott elérni a premierhez képest, amire még egy HBO sorozat sem volt képes. De a sorozat nem csak nézettségben tört az élre, de a social media felületeken is, a Twitteren világszerte az első helyet szerezte meg a premier óta, mindenki a sorozatról beszél.

A Rotten Tomatoes oldalán jelenleg 97%-os kritikai és 96% nézői pontszámmal rendelkező The Last Of Us a Rolling Stone szerint "az HBO következő nagy dobása", a Variety pedig megjegyezte, hogy "a közeljövőben a sorozat a csatorna legjobbjai közé kerülhet". Az IndieWire szerint az új sorozat "jobb, mint minden bármilyen játékadaptáció, ami eszünkbe jut", az IGN pedig "a videojátékok egyik legkedveltebb történetének briliáns újragondolásaként" üdvözölte a sorozatot.

Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével készült sorozat pedig még csak most lendül be igazán, hiszen hétfőn jön a harmadik epizód, amelyben ezúttal Nick Offerman és Murray Bartlett komoly szerephez jut.