Szoboszlai Dominik, a VALMAR, WhisperTon és Forstner Csenge verseng a magyar tinik kegyeiért

Hat kategóriában esélyes a Stranger Things a Nickelodeon Kids’ Choice Awardson.

Márciusban újra zöld trutyi borítja be a Nickelodeon képernyőjét: alig több mint egy hónap múlva érkezik ugyanis a legkisebbek kedvenc díjátadója, a Kids’ Choice Awards. A szervezők idén is rengeteg világsztárt, fergeteges show-t és slime-parádét ígérnek. A szavazás már elkezdődött, és a magyar rajongók természetesen idén is megválaszthatják kedvencüket: 2023-ban Szoboszlai Dominik válogatott labdarúgó, a VALMAR együttes, valamint a TikTok hazai kedvelt alakjai, WhisperTon és Forstner Csenge győzedelmeskedhet.

A Kids’ Choice Awards minden évben a legkisebbek kezébe adja a lehetőséget, hogy eldönthessék, melyik kedvencük érdemli meg a Nickelodeon gyerekcsatorna rangos elismerését film, sorozat, zene, sport és további kategóriákban. Az idei jelöltek között olyan nevek szállnak versenybe a nemzetközi díjakért – és természetesen a legváratlanabb időben érkező slime-esőért –, mint Jenna Ortega, Millie Bobby Brown, vagy Tom Cruise. Eközben a zenei kategóriákban többek között Adele, Billie Eilish, Harry Styles, Justin Bieber és a BLACKPINK is számíthat a léghajót mintázó legendás szoborra. A legtöbb jelöléssel a Stranger Things büszkélkedhet: a sorozat összesen 6 kategóriában esélyes a győzelemre. A hátborzongató Hawkins-i kalandokat 4-4 jelöléssel olyan szériák követik, mint a Tündéri keresztszülők: Tündéribbek, mint valaha, a High School Musical: A musical: A sorozat és a Sadie és Lay Lay kalandjai.

A magyar tinik elismerésére hazai sztárok is számíthatnak. Az idei shortlisten a VALMAR, vagyis Valkusz Milán és Marics Peti duója, Szoboszlai Dominik labdarúgó, valamint a TikTok platformjának itthoni legnépszerűbb személyiségei, Forstner Csenge és WhisperTon verseng a rajongók szavazataiért.

A felhőtlen hangulatról az est házigazdái, Charli D’Amelio TikTok-sztár, valamint Nate Burleson, egykori futballjátékos gondoskodik. A műsort magyar idő szerint március 4-ről 5-re virradóan rendezik, amelyet a hazai nézők március 8-án, 18:00 órától láthatnak majd a Nickelodeon csatornáján.

A szavazás már elindult a Nickelodeon weboldalán, a díjátadóval kapcsolatos friss hírekért és tartalmakért pedig érdemes gyakran pörgetni a csatorna magyarországi Facebook oldalát is.

Nickelodeon Kids’ Choice Awards március 8-án, 18:00 órától látható a csatorna műsorán. Ismétlések március 9-én 15:30-tól és március 11-én 10:30-tól.