Újabb világsztár érkezik hazánkba

Az ír énekes-dalszerző és zenei producer Róisín Murphy!

A hétvégén Veszprémben, Európa Kulturális Fővárosában lép színpadra az ország egyik legnagyobb szabadtéri, vidéki koncerthelyszínén, a Gyárkertben. Az énekesnő ismert a különleges zenéjéről, extravagáns öltözködéséről és ámulatba ejtő előadásairól.

Talán túlzás nélkül állíthatjuk, hogy mindenki emlékszik a ’90-es évek egyik kedvenc elektronikus duójára, a Molokóra, melynek olyan örökérvényű dalokat köszönhet a világ, mint a Sing it Back vagy a The Time is Now. Négy album után, 2004-ben Róisín Murphy szólópályára lépett, és azóta újabb öt albumot jelentetett meg, a hatodik pedig szeptember 8-án jön majd ki Hit Parade címmel.

Overpowered, Ramalama (Bang Bang), Ancora Tu, You Know Me Better, Dear Miami - csak néhány a legismertebb, már szólóban készített dalok közül, amiket szinte biztosan hallani fogunk június 9-én Európa Kulturális Fővárosában. „Látszólag egy törékeny kis virág, mégis a gyökereinél óriási erő lakozik benne” – meséli új daláról, az idén megjelent CooCool-ról az énekesnő, akit az artpop királynőjeként is emlegetnek, és aki kultikus slágerei mellett új számokkal, többek között a CooCool-lal lép színpadra a Gyárkertben.

Hirdetés