Orfeum vacsoraszínházi piknik

Sokak számára a nyár és a Balaton valamilyen módon összetartoznak.

Még ha nem is elkötelezett hívei a magyar tengernek, a tó látványa, a vitorlások, egy kellemes séta a parton, egy jó pohár bor és egy finom vacsora előhívják azt a bizonyos „balatoni életérzést”. És ezt lehet még fokozni…

Az Orfeum 13 éve a kultúra és a gasztronómia különleges egyedét nyújtva egy unikális helyszín a szórakoztatóiparban. Budapesten egyedi vacsoraszínházi estjeinken saját produkcióinkkal találkozhat a közönség, akik az ország minden feléről látogatnak el hozzánk rendszeresen. Ezúttal mi indulunk útnak.

A színház és a kellemes nyári estek kedvelőit egy különleges kombinációra - vacsoraszínházi piknikre invitáljuk Balatonfüreden, pár lépésnyire a parttól, a legendás Tagore sétány mellett az Annabella Hotel teraszán.

2 este, 2x4 fantasztikus színész és megszámlálhatatlan humoros jelenet Anyád kínjától Apád füléig...
Az első este az Anyád kínja című előadásban Haumann Petra, Horváth Lili, Oszter Alexandra és Parti Nóra fantasztikus játékát élvezheti a közönség.

Másnap pedig jönnek a fiúk! Adorjáni Bálint, Elek Ferenc, Fenyő Iván és Nagy Sándor teszik fel az i-re a pontot a 2 napos vacsoraszínházi hétvégén.
Akik mindkét előadáson szeretnének részt venni, kedvezményesen válthatnak jegyet. 
A balatonfüredi és csopaki állandó lakosoknak, valamint a nyaralótulajdonosoknak pedig 10% kedvezményt biztosítunk. 

Programkezdés: 20:00. Kapunyitás - érkezés: 18:30 – 19:00 között

További információkat ezen a felületen találnak.