Electric Lounge: Meo Culpa x Zahár Fanni

2023. július 20-án a Várkert Bazár, Neoreneszánsz kertben.

Meo Culpa évek óta a világzene és az elektronika vegyítésének egyik nagykövete, akinek gyűjtései igen változatosak, de zeneiségének középpontjában mindig az érzelmek és a törzsi hangzások állnak, egyszerre operál progresszív és ősi elemekkel.

Kulturális szervezőként számos rendezvény (Ethnotech, Zengető, WaterVibes, Petendi Pajta, Pontoon Live Jam) zenei palettája fűződik a nevéhez és a RadiOzorán futó Sacraticum műsora is rendszeresen hallható. Zahár Fanni korosztályának egyik legismertebb hazai zenésze, akit a világ jazz színtérének számos pontján tartanak számon Berlintől Londonig. Fiatal kora ellenére megszámlálhatatlan producerrel és zenekarral működött már együtt, szinte a vérében van kooperáció. Hamarosan saját szerzeményeit is megjelenteti Zakhorov néven.

Meo Culpa és Fanni nem először lépnek fel közösen, az évek során a Daad fesztivál, a Művészetek Völgye, a Pontoon, a Dürer Kert és a Lupa színpadán is bizonyították már, hogy milyen könnyen tudnak egymásra hangolódni. Ezúttal kedvenc környezetükben lesznek a Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében, hiszen mindketten szeretnek a szabad ég alatta, mezítláb a fűben játszani.

2023. július 20., csütörtök, 20:00– Várkert Bazár, Neoreneszánsz kert

Esőnap: 2023.07.27.

További információ itt.