A Mandoki Soulmates új dalt jelentet meg a "Devil's Encyclopedia" címmel

Bejelentik az új albumukat is a 2024-es évre!

A Mandoki Soulmates izgalmas betekintést nyújt a közelgő 2024-es új albumukba. Jelenleg  a folyamatban levő Harmincéves Jubileumi Turnéjukba csempészik a frissen megjelent "Devil's Encyclopedia" című dalukat. Az új rock hangulatú muzsikában Ian Anderson (Jethro Tull), Jesse Siebenberg (Supertramp) és Tony Carey, működött közre valamint a zenekar vezetője Leslie Mandoki, illetve a fúziós legendák Mike Stern és Richard Bona.

Az új mű alkotóját, Mandokit, az aktuális világkép inspirálta, amely tele van megosztottsággal és radikalizációval, különösen a közösségi média végtelen válságteremtésének következtében. Az új dal üzenete különleges módon szól a generációk igazságáért és a bátorságra buzdít mindenkit. "A Woodstock unokáinak szeretném mondani: “A bátorság hív minket és cselekvésre késztet ezekben a vészterhes időkben.”-mondta Leslie.

A kísérő  videó a dal mondanivalóját erősíti, mely az emberiség örök kérdéseit célozza meg, és a totalitarizmus és a brutalitás ellen emel szót. Az énekes hangsúlyozza, hogy a sebzett szívek kiáltanak, és a háború kutyái vonítanak, ami komoly dilemmát okoz azok számára, akik  egy békés és szabad világban szeretnének élni.

Ahogyan a dallal üzeni: „Amikor a szavak nem elegendőek, a zene szólal meg.“

A "Devil's Encyclopedia" videója elérhető itt.

A Mandoki Soulmates jelenleg a  Harmincéves Jubileumi Turnéjukon dolgoznak, ahol Budapest, Kolozsvár mellett több német városban lépnek fel, többek között Hamburgban, Berlinben, Münchenben, Drezdában és Leipzigben.

Mandoki Soulmates online Instagram,   és   Facebook.