Erdélyi turnéja után ismét Budapesten a Haccacáré

Gömöri András Máté helyett Csengeri Attila a Haccacáréban...

Gömöri András Máté, immár Kanadában tartózkodik, ahonnan továbbra is szoros kapcsolatot ápol a rajongóival a közösségi médián keresztül. A szerepét, Csengeri Attila vette át, garantálva az est felejthetetlen szórakoztatását. Attila mellett, Mahó Andrea, Simon Panna Bogi  és Dr. Káel Norbert gondoskodnak a zenei időutazásról, ahol a 1920-as évek hangulatát varázsolják a publikum elé.Önfeledt, vonzó, pompás és ragyogó korszakot tárnak elénk, mellyel picit  eltávolodhatunk a hétköznapok feladataitól. A könnyed, laza, jól ismert dalokat közül biztos, hogy felcsendül a Pá kis aranyom pá, Meseautó, Éjjel az omnibusz tetején, Kellene ma éjjel egy kis haccáré...stb. A dalok között bőven számíthatunk  mini humoros pillanatokra.

Haccacáré: Zajos Mulatozás az Orfeumban

Előadók: Mahó Andrea, Simon Panna Bogi, Csengeri Attila és Dr. Káel Norbert

2023. szeptember 28.

Orfeum Mulató:  Kapunyitás: 18:30.   Programkezdés: 20:00   hangulat.

Korhű ruhákban várják a szórakozni vágyókat.

Dress code:

   Hölgyek: Elő a flitteres ruhával, a marcell hullámokkal, az erős sminkkel és a lenyűgöző ékszerekkel.

   Urak: Mellény, nadrágtartó, csokornyakkendő, kalap, sétapálca és persze a jómodor se maradjon otthon.

Ha készen álltok egy fergeteges estére ízletes három fogásos vacsorával és finom koktélokkal, akkor ne habozzatok, hisz a  jegyek  online érhetőek el és helyek korlátozottak!

Az estéhez való hűség jegyében örömmel látjuk vendégül Önöket korhű ruhákban. Jegyek itt.

    Mahó Andrea: Jászai Mari-, EMeRTon- és Artisjus-díjas  színművésznő, énekesnő, szinkronszínésznő,  színitanodát végzett Gór Nagy Máriánál, majd a  Színház- és Filmművészeti Egyetemem tanult. Számos színházban játszott, mint a Győri Nemzeti Színház, Budapesti Operettszínház, Madách Színház, Székesfehérvári Vörösmarty Színház és a Pesti Magyar Színház. Hangjával és tehetségével már több ízben elvarázsolta a világhírű zeneszerzőket mint például Andrew Lloyd Webber, Claude-Michel Schönberg és előadóművészeket, mint Rhoda Scott, José Cura.

    Simon Panna Bogi: színésznő, énekesnő, a Nemzetközi Énekverseny (Ezüst Hóvirág) 'Az én hangom és a Francia nyelvű Énekverseny első helyezettje. A budapesti Operettszínház tagja, főbb szerepei: Sheik-Sater: Tavaszébredés - Martha, Rómeó és Júlia – Róza, Elfújta a szél - Melanie Hamilton továbbá a Vámpírok bálja női főszereplője- Sarah

    Csengeri Attila:EMeRTon--díjas színész, énekes, aki számos sikeres előadásban játszott főszerepet, mint például a Madách Színházban, a Budapesti Operettszínházban,  Pesti Magyar Színházban stb... Kiemelt szerepei közül: Jézus Krisztus szupersztár - Jézus, Az Operaház Fantomja - Fantom, István, a király - István és Torda, A nyomorultak - Enjolras

    Dr.Kael Norbert: zongoraművész, zeneszerző, egyetemi docens, a crossover zenei stílus nemzetközileg elismert, kiemelkedő művésze, a Virtuózok televíziós vetélkedőműsor zsűritagja, Jazzical trio alapítója, a crossover zenei stílus egyik legismertebb képviselője. Koncertezik hazai és nemzetközi színtereken, egyedülálló fúziót teremt a klasszikus zene és a jazz között. Újszerű zenei megoldásokat alkalmaz, virtuóz játékkal és érzékeny billentésvilággal kápráztatja el a közönséget. Norbert az előkelő Berklee College-ban tanult, és számos koncertet adott már a világ különböző pontjain. Jazz doktori diplomával is büszkélkedhet, és továbbra is aktívan mesterkurzusokat tart világszerte.

Hirdetés