A CYBEX új La Parisienne kollekciója a Ritz Parisben debütált

Közvetlenül a Párizsi Divathét lezárulta után.

A CYBEX bemutatja a La Parisienne-t, amely stílusos tisztelgés a legnagyobb párizsi divattervezők permanens öröksége és a haute couture kultúrára gyakorolt hatása előtt. Olyan divatlegendák inspirálták az egyedülálló kollekciót, mint Coco Chanel, Christian Dior és Yves Saint Laurent. A La Parisienne kollekció egy óda a legnagyobb francia divattervezőkhöz, akiknek alkotásaiból inspirációt merített a márka. A kollekció olyan termékeket vonultat fel, amik közül mindegyiket a kézzel felhelyezett kristályok komplex részletessége jellemez, különleges Art-Deco mintával fűszerezve.

A La Parisienne egy kortárs ikonikus remekművekből álló kollekció, amely azoknak szól, akik még igazán értékelni tudják a sikket és a valódi nagy betűs stílust. A kollekció fényűző esszenciája a kézműves munkában rejlik, az egyes darabok kivitelezése aprólékos, a legikonikusabb párizsi sikket megidéző módon történt. A fő dizájn egy kristályminta hat különböző típusú kővel, amely a kézzel vágott, gyönyörűen kidolgozott organza ablakokat díszíti a napkupolán. Minden egyes kristálymotívum mögött több órás, aprólékos munka áll, hiszen ezek rögzítése is kézzel történik. A hosszúra nyúlt munkafolyamat érthető, hiszen a kiegészítőkhöz minimum 500 darab kristályt használnak fel, míg a PRIAM babakocsihoz megközelítőleg 4000 darabot.

A La Parisienne a CYBEX Platinum PRIAM, e-PRIAM, MIOS, valamint az új luxus COŸA babakocsiból, a CLOUD T autósülésből és a PLATINUM FOOTMUFF kiegészítőből érhető el.

Martin Pos, a CYBEX alapítója így nyilatkozik a termékről:

„Egy olyan kortárs, mégis elegáns és klasszikus, időtlen remekmű megalkotása volt a cél, ami egyfajta tisztelgés minden idők legnagyobb párizsi divattervezőinek, Coco Chanelnek, Christian Diornak és Yves Saint Laurent-nak páratlan zsenialitása előtt. A La Parisienne valójában egy óda a nőkhöz. Egy kézműves remekmű, ami azért született, hogy inspiráljon, büszkén öröklődjön anyáról lányára, ha annak eljön az ideje. Őrizzék ezt a különleges darabot egyfajta családi ékszerként mindazok, akik értékelik a magas színvonalú, elegáns és kifonomult stílust.”

A szálloda kertje egy exkluzív, állófogadásnak adott otthont. A teraszon és a Salon d'Été-ben megrendezett esemény keretében a vendégek gyönyörködhettek egy exkluzív, párizsi ihletésű újságos standban is, ami a kampány képeit jelenítette meg, továbbá a limitált lapszámú La Parisienne Journal példányait is közszemlére bocsájtotta. A Journal egy különleges, korlátozott példányszámú kiadvány, amelyet ennek a kollekciónak szenteltek. A kiadványt Antonio Moscogiuri, a CAP 74024 szerzője, kiadója és alapítója alkotta meg. A Journalban 3 egyedi illusztráció is található Cecilia Carlsted művésznő tollából, amelyek kiemelik a kollekció időtlen eleganciáját és stílusát.

További információkért látogasson el weboldalra.