Misi mókus családi musical Budapesten

A sikeres nyíregyházi előadássorozat után megújult szereposztással a RaM-Art Színházban!

Látványos és izgalmas produkció kicsiknek és nagyoknak. Tersánszky Józsi Jenő „Misi mókus kalandjai” című műve alapján a színpadi változatot írta: Peller Károly

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája. Később az iskolában nem csak ezzel lóg ki társai közül, hanem azzal, hogy rosszalkodik és különcködik. Nem akar úgy élni, mint a többi mókus, nyáron gyűjtögetni az élelmet, hogy legyen majd télre. Amikor megtudja Szajkó nénitől, hogy egy távoli vidéken létezik egy örökké termő fa, azonnal elszökik otthonról.

Elképesztő kalandok várnak rá, meg persze veszélyek is. Elfogják, és egy állatkereskedésbe viszik, ahonnan megszökik. Utazik a tengeren, a sivatagon és a dzsungelen keresztül. Barátokat szerez és legyőzi az ellenségeket!

De tényleg az a barát, akiben rögtön megbízunk? Tényleg csak jót akarnak nekünk az ismerőseink? Tényleg semmi hasznosat nem tanul a diák az iskolában? Tényleg jobb egy távoli vidéken élni, mint otthon? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk legújabb családi musicalünkben. Tersánszky Józsi Jenő meséjét Peller Károly írta és álmodta színpadra. Zenéjét a nagy sikerű Tanár úr, kérem! című musical szerzője, Nyitrai László írta, a dalszövegeket pedig a musical sztárok fiatal generációját képviselő Cseh Dávid Péter. Látványos és izgalmas produkciót ígérhetünk kicsiknek és nagyoknak!

Szereplők

Misi                                                                   Cseh Dávid Péter / Tarlós Ferenc

Szajkó néni                                                       Vágó Zsuzsi / Kékkovács Mara

Bumba                                                              Gábor Márkó / Oláh Béla

Matróz, Kacifánt, Suta; Cirkuszigazgató        Horváth Dániel

Tanítónő, Lomha                                               Siménfalvy Ágota

valamint, Vígh Gergő, Pacskó Dorka, Becz Bernadett, Braga Nikita, Albert Réka, Kósi Dalma, Baki Eszter, Bóna Gábor, Várkonyi Hédi és Mókus diákok, Tündérek, Virágok

Díszlet- és jelmeztervező: Széll Tímea

Zenéjét szerezte és hangszerelte: Nyitrai László

Dalszövegíró: Cseh Dávid Péter

Koreográfus: Szkáli Edina

Rendező: Peller Károly – Honthy- és Rátonyi-díjas

Előadások: 2023. november 2., 15 és 19 óra, november 17., 15 és 19 óra.

RaM-ArT Színház

1133 Budapest, Kárpát utca 23.

Hirdetés