Okosotthon kiegészítők Thread alapon

Egyre több okosotthon kiegészítő használja a Thread technológiát, mely kevesebb hibalehetőséget, kevesebb energiafogyasztást, és zökkenőmentesebben kommunikálnak tesz lehetővé. Ennek a technológiának az egyik éllovasa az Onvis, ami több Thread alapú kiegészítő kínál.

Az egyik legsikeresebb termékük a HS2 okoskapcsoló, mellyel 5 különböző eszközt vagy szcenáriót tudunk vezérelni. Akár egy gombnyomással lekapcsolhatjuk az összes villanyt és lehúzhatjuk a redőnyöket ha elmegyünk otthonról. A Thread technológiának köszönhetően ráadásul ezt a kis kapcsolót ráadásul bárhol elhelyezhetjük a lakásban bármiféle vezeték bekötése nélkül.

Másik sikeres termékük az S4 okoskonnektor, ami nem csak az Apple Home alkalmazással tud együttműködni, hanem az Alexa-val, a Google Home-mal vagy éppen a SmartThings-el. Nem kell a miatt aggódnunk, hogy valamelyik okosotthon vezérlőnkkel nem működik éppen.

Ha már okosotthon, akkor ne feledkezzünk meg az okosvilágításról sem. Az Onvis LED csíkja ugyanis képes okosotthon központ nélkül is működni WiFi-n keresztül. Természetesen ezt a kiegészítőt is társíthatjuk az Apple Home alkalmazásunkhoz.

Az Onvis most december végéig 10% - 20%-os akciókat tart az onvis.myshopify.com webshopjában, így érdemes figyelni az akciókat.