Jonas Kaufmann és André Rieu karácsonyi koncertje a Pannonia Entertainment terjesztésében a mozikban

Az előadások december 31-ig tekinthetők meg országszerte.

A Pannonia Entertainment kiemelt, karácsonyi programkínálatában ismét két, ünnepi családi koncert szerepel: a német sztártenor, illetve a holland keringőkirály nagyszabású, rendkívül látványos koncertje varázsolja el a nézőket advent utolsó hetétől az év utolsó napjáig. Jonas Kaufmann a Csendes éj születéstörténetéről mesél nekünk, André Rieu pedig több generációt kíván szórakoztatni musical, operett- és operarészletekkel, népénekekkel és természetesen az elmaradhatatlan keringővel.

Jonas Kaufmann – Csendes éj

Jonas Kaufmann gyermekkori karácsonyi emlékeit és felnőttként megélt örömteli pillanatait idézi fel ebben a különleges koncertfilmben – az év legünnepibb időszakát kedvenc dalaiból álló, egyedülálló válogatással ünnepelve. A koncertet a Salzburg melletti oberndorfi Csendes Éj-kápolnában rögzítették, ahol 1818. december 24-én először adták elő Joseph Mohr és Franz Xaver Gruber Csendes éj című karácsonyi énekét. A film alatt bepillanthatunk a salzburgi karácsonyi vásári forgatagba is, miközben olyan fülbemászó, ismerős, világszerte népszerű dallamok vidítanak jobb kedvre bennünket, mint az Adeste fidelis, O come vagy a Stiele Nacht; majd következnek az amerikai ünnepek kedvencei, mint például a Let It Snow!, a Winter Wonderland vagy éppen a White Christmas; továbbá a hagyományos német karácsonyi dalok, mint az Ihr Kinderlein kommet és a Kling, Glöckchen.

Vetítések:

Budapest, Uránia Nemzeti Filmszínház,  Miskolc, Művészetek Háza,  Sátoraljaújhely, Latabár Mozi,   Szeged, Belvárosi Mozi,   Szolnok, TiszapART Mozi,   Szombathely, Agora – Savaria Filmszínház.

André Rieu: Fehér karácsony

Sokak számára a karácsony az év legcsodálatosabb időszaka. Idén találkozhat André Rieu Fehér karácsony című mozis különkiadásával, amelyet soha nem fog elfelejteni! Az első csengőszóra André téli tündérországának páratlan karácsonyi hangulatába merülhetünk. Csodálja meg a pompásan feldíszített, hó fedte, karácsonyi palotát két jégpályával, gyönyörű téli jelenetekkel, romantikus világítással, vörös szőnyeggel, milliónyi égősorral, 150 gyönyörű csillárral és több mint 50 velencei kandeláberrel. Élvezze az évszak hangulatát, énekeljen és táncoljon önfeledten a moziteremben az időtlen karácsonyi dalokra, romantikus keringőkre és gyönyörű melódiákra a világ minden tájáról! Elhangzik majd a Jingle Bells, az Ave Maria, az Oh Holy Night, az Hallelujah, a Sleigh Ride és még sok más ünnepi muzsika! A mozi közönsége exkluzív kulisszatitkokat is megtudhat, hiszen Charlotte Hawkins műsorvezető Andréval a zenés téli csodaország megteremtéséről beszélget majd. Ez a mozis közvetítés tökéletes karácsonyi előajándék az André-rajongóknak!

Vetítések:

Budapest, Cinema MOM,   Budapest, Pólus Mozi,   Budapest, Gobuda Mozi,   Budapest, Lurdy Mozi,   Sátoraljaújhely, Latabár Mozi,   Szeged, Belvárosi Mozi,   Szolnok, TiszapART Mozi,   Szombathely, Agora – Savaria Filmszínház,   Zalaegerszeg, Art Mozi,   Szentgotthárd, Csákányi László Filmszínház,   Miskolc, Művészetek Háza,   Tapolca, Városi Mozi.