Lara Fabian ismét Budapesten

Különleges élményt ígér a világhírű énekesnő, Lara Fabian show-ja 2024. április 30-án Budapesten, az MVM Dome-ban. A csodás hangú előadó év elején tette közzé idén megjelenő albumának előfutárát ’Ta peine’ címmel, melyhez nemrég egy látványos klip is napvilágot látott, így a "Je T’aime" turné keretében egy lenyűgöző koncerten hallgathatunk az énekesnő időtlen klasszikusai mellett remélhetőleg már az új szerzeményekből is ízelítőt.

A nemzetközi szintér ünnepelt művésze, Lara Fabian túllép egy tipikus popénekesnő határain. Belga-kanadai származású énekesnő sokoldalú tehetsége révén hódította meg a világot és több mint 20 millió eladott albummal büszkélkedhet. Az élet és a zene szeretetét több nyelven – köztük olaszul, franciául, angolul és spanyolul – adja elő, érzelmekkel telített előadásmódjával közvetítve bensőséges érzéseit és üzeneteit. Lara inspiráló pályafutása során elnyert több tucat díjat és jelölést és megannyi világturné tükrözi zenei sokszínűségét és tartós hatását a popkultúrában. 

Már öt éve, hogy Lara Fabian kiadta a ’Papillon’ című albumát, a rajongók örömére azonban bejelentette, hogy 2024-ben napvilágot lát karriersorozatának 15. albuma, melynek első kislemezdalához nemrég egy videóklip is megjelent. A hírek szerint javában folyik a munka az új lemezzel kapcsolatban, és remélhetőleg a budapesti koncerten már a friss szerzeményekből is hallgathatunk. Az azonban biztos, hogy Lara hatalmas slágerei felcsendülnek majd a lenyűgözően látványosnak ígérkező ’Je T’aime’ azaz ’Szeretlek’ turné hazai állomásán is.

“Az utolsó pillanatban ugyan, de sikerült elérni, hogy a budapesti állomás bekerüljön Lara Fabian turnéjába, ahol egy -egy koncert nem csupán szimpla zenei esemény, hanem egy komplex kulturális élmény mindenki számára” – meséli Horváth Roland, a Koncertpromo tulajdonosa, aki az Art&Culture-rel közösen, a BPM Group közreműködésével hozta tető alá a koncertet.

Jegyek és további információk a www.koncertpromo.hu oldalon érhetők el.