2018. szeptember 22. - szombat

A "Waka Waka (This Time For Africa)" az egész világon hatalmas sláger!

Kinyomtatom...

A 2010-es FIFA Labdarúgó-világbajnokság hivatalos dala, a "Waka Waka (This Time For Africa)" az egész világon hatalmas sláger - hazánkban már második hete vezeti a MAHASZ Rádiós Top40 listát!

Shakira 700 millió nézõ elõtt adta elõ a "Waka Waka"-t a VB záróünnepségének keretében

A világ legnagyobb nézõközönsége elõtt, 215 ország 700 millió nézõjének adta elõ Shakira és a Freshlyground #1 slágerét, a "Waka Waka (This Time For Africa)"-t múlt vasárnap, a VB hivatalos záróünnepségének keretein belül.

Több mint egymillió letöltéssel a "Waka Waka" minden idõk leggyorsabban fogyó kislemeze és legjobban fogyó VB kislemeze is lett a digitális érában. A dal több mint 15 országban lett már #1 kislemez, köztük Spanyolországban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Portugáliában. Ezen felül a hozzá készült hivatalos videót már közel 100 millióan tekintették meg a YouTube-on, valamint további 150 millióan látták a nem hiavatlosan feltöltött változatokat, mellyel ez a klip lett minden idõk 13. legtöbbet megnézett videója és a 9. legnézettebb videó a videoklipek között. A "Waka Waka" hazánkban is fantasztikus népszerûségnek örvend, már második hete vezeti a MAHASZ Rádiós Top40 listát, és harmadik hete a legjátszottabb sláger a magyar rádiókban.

Shakira Wakawaka

A "Waka Waka" sikere több egy szimpla slágernél, hiszen igazi kulturális jelenség lett, miután a rajongók flash-mobok keretében az utcákra vitték a mára már híressé vált "Waka Waka" koreográfiát. A tánc szenzációt több mint 85 országban adták elõ, többek közt Haitin, Chilében, Taiwanon, Svédországban, Olaszországban, Mexikóban, Spanyolországban, Venezuelában, Kolumbiában és Magyarországon is, mely így több ezer rajongói eseményt eredményezett. Több mint 1400 videó került fel a YouTube-ra, melyen az emberek Waka Waka-t táncolnak, ezeket pedig összesen több mint 400 milliószor nézték meg világszerte.

A "Waka Waka" lett a Világbajnokság kísérõzenéje az egész világon. Még a spanyolok is a "Waka Waka"-t énekelve és táncolva ünnepelték gyõzelmüket. Shakira fellépését a záróünnepségen a www.shakira.com oldalon lehet megtekinteni.

A dalból származó összes bevétel a FIFA "20 Centers for 2010" nevû kezdeményezését fogja támogatni, amelynek célja a pozitív társadalmi változások elérése a labdarúgáson keresztül húsz "Football for Hope" ["Labdarúgás a reményért"] központ létrehozásával. 

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Ed Sheeran

Lehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere.

plakát

Lenyűgöző élménytérben összpontosul a női élet.

plakát

Az eladásnak köszönhetően most már biztos, hogy az amerikai nézők is láthatják a Filmalap támogatással készült egészestés magyar animációs akció-thrillert.