A születésnapi Geszti Sixty Aréna show-ra készülő Geszti Péter új partnerrel, és nem mindennapi klipben tűnik fel

GESZTI PÉTER x PÉTERFY BORI: Beléd szerettem. Ez van.

Tessék? Péterfy Bori és Geszti Péter egy párban? Az őrült szerelemnek semmi sem állja útját! Legalábbis abban a vadonatúj, őrült duettben és videó klipben, amelyben a mainstream rapper és az underground díva egymásra találnak. Igaz, ehhez előbb el kell tenniük láb alól a vetélytársaikat. Videóklip itt.

Ugye, ha elhagysz, veled mehetek?”

Van az úgy, hogy a szerelem tússzá tesz bennünket. Boldog foglya leszünk egy embernek, mert miközben érezzük a kiszolgáltatottságot, mégis szimpátiát, sőt, szerelmet érzünk rabtartónk iránt. Ennek a Stockholm szindróma jellegű érzelmi helyzetnek a fonákságáról és abszurditásáról szól ez a friss és vidám popdal. 

„Kabint cserélni minek is a Titanicon?”

A nyár slágerének ígérkezik ez a különleges duett. Nemcsak sodró ritmusával és egyedi szövegével hódítja meg az embert, hanem bizony azonnali dallamtapadást is okoz. Könnyű beleszeretni a két jellegzetes előadó játékos összekapcsolódásába, az eltérő műfajok természetes találkozásába és a könnyed, ravasz hangszerelésbe. A dal szerzői Bartalos Jenő, Geszti Péter és Kosztyu János. A nem mindennapi dalhoz nem mindennapi film is készült LeHo Legacy rendezésében. Az abszurd krimi-vígjáték nem takarékoskodik fekete humorral és meglepő fordulatokkal, sőt, külön történetet kerekít a dal köré.

Geszti Péter: „Nagyon örülök, hogy Borival közös dal született, mert mindig is bírtam az ő női karakterét, ami egyszerre vampos, szexi, pimasz és mégis érzékeny. Még sosem dolgoztunk együtt, talán épp azért, mert annyira más utakon jártunk a zenében és a színházban. Tetszik, hogy maga a dal mai és korábbi időket idéz egyszerre. Szeretem, hogy több rétege van a jelentésének, hogy jól elmondja, milyen nehéz néha a függés egy másik embertől, és mégis milyen boldog tud lenni az egymáshoz kötöttség.”

Péterfy Bori: „Tetszett, hogy behozott egy színészi irányt ez a dal. Nekem muszáj látni magam előtt egy attitűdöt, egy karaktert, akibe bele tudok kapaszkodni. Nekem is lehet egy kis Stockholm szindrómám, - mint ahogy ez a dalban is elhangzik - mert nehezen engedek el egyes dolgokat az életemben. Éppen pár nappal azelőtt gondoltam erre a szóra, mielőtt Péter felhívott ezzel a dallal, és ezt egy jelnek tekintem. A mi kettőnk párosa jó fura ahhoz, hogy érdekes is legyen, és csak az számít.”

A GRUND kiadásában megjelenő dal május 30-tól elérhető az összes audio platformon. Killer love! Summertime! Smash hit!

GESZTI SIXTY ARÉNA SHOW

Geszti Péter az ország egyik legnagyobb poplegendája, aki 60. születésnapja alkalmából egy hatalmas Aréna show-ra készül, ahol a teljes zenei és előadói pályájának meghatározó korszakait eleveníti fel.

2025. január 25-én a Budapest Arénában a Rapülők pergő nyelvű rappere, a Jazz+Az zenei életérzés egyik feltalálója, a Gringo Sztár kozmopuritán műfajhuligánja, A Dzsungel könyve, A Pál utcai fiúk és az Ezeregy Éjszaka musicalek dalszövegírója mozgalmas és színes pályájának legfontosabb zenésztársaival lép fel. Jegyek itt.

GESZTI social:

Instagram,   FacebookYouTube,   Spotify,   Apple Music