Suli előtt még egy mozi

Családi filmfesztivált rendez a Cinema City.

Szünidei családi filmfesztivállal zárja az idei nyarat a Cinema City. A mozihálózat augusztus 17. és 20. között filmkínálattal és Mini menüvel várja a kicsiket és a nagyokat országszerte. A nyár utolsó hosszú hétvégéjén a kiválasztott animációs és élőszereplős filmekre a nézők életkortól függetlenül egységes kedvezménnyel, 2000 forintos áron válthatnak jegyet.

Nézd meg családi körben a nyár legnagyobb szenzációit és legújabb dobásait!

A Szünidei családi filmfesztiválon többek között a nyár legnagyobb, kicsiknek is szóló sikerfilmjeit nézheti meg a közönség. Ezért a hosszú hétvégén a kiemelt filmek közé tartozik az Agymanók 2., amelyre a bemutató óta Magyarországon már több, mint 544 ezren váltottak jegyet, valamint a Gru negyedik része, amelyre már majdnem 400 ezren voltak kíváncsiak . A premierhetén kedvezménnyel tekinthetik meg a Pandakaland c. animációs filmet, az állatbarátok pedig egy szívmelengetően vicces történetet, az Egy cica 10 életét ismerhetik meg. A mozihálózat a 6 év alatti kisgyerekesek figyelmébe ajánlja a hazai gyártású Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk, valamint a Sylvanian Families – A mozifilm: Freja ajándéka című mesét, amelyet ráadásul premier előtt tekinthet meg a család.

„2024-ben készült felmérésünk szerint a mozizásra a látogatók elsősorban kikapcsolódásként, másodsorban pedig családi programként tekintenek. Ezt a két célt egyszerre valósítjuk meg a Szünidei családi filmfesztivállal. A Cinema City válogatásában hat, köztük korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető, valamint 6 év alattiak számára nem ajánlott film kapott helyet, így a kisebb és nagyobb gyermekkel érkező családok is megtalálhatják az ideális mesét a szórakozáshoz” – mondta Buda Andrea, a Cinema City PR- és marketingigazgatója.

A Cinema City Allee-ban további meglepetések várnak a családra

A Cinema City világsztárjai, a mozihálózat legújabb imázsfilmjében bemutatkozó kék és zöld szőrmókok megelevenednek a hosszú hétvégén, és nemcsak a mozivásznon lesznek láthatóak, hanem élőben is találkozhatnak velük a mozinézők. Ha valaki nem szeretne lemaradni erről a találkozóról, érdemes lesz előre kiválasztania az előadást, a mesebeli lényekkel a Cinema City Allee-ban 11 és 16 óra között félóránként fotózkodhatnak a családok a hosszú hétvégén. A látogatók megcsillogtathatják kreativitásukat is, nevet adhatnak a figuráknak.

Továbbá a gyerekek a kedvenc állataik és karaktereik bőrébe bújhatnak, a Cinema City Allee ugyanis a Pandakaland című animációs filmhez igazodó, tematikus arcfestéssel várja a családokat augusztus 17. és 19. között 13-tól 16 óráig. 

Suli előtt még egy nasi!

Ki mondta, hogy nem ünnepelhetjük meg a gyereknapot augusztusban is?! A május végén nagy sikert aratott Mini Gyereknapi Ajánlat a filmfesztivál ideje alatt 2000 forintos áron újra elérhető lesz, a készlet erejéig. A Suli előtt még egy nasi ajánlat tartalma 1 db kis popcorn (1,5l), valamint 1 db választható üdítő. A kicsik a Toma gyümölcslevek (0,33l) vagy 1 db ásványvíz közül választhatnak, emellé pedig 1 db Nesquik szelet is jár. Ezt az összeállítást azok a felnőttek is választhatják, akik nem szénsavas itallal fogyasztanák el popcornjukat.

Moziműsor és jegyvásárlás itt.