25 éves a Zanzibar! - Szerelemről szó sem volt

A kétezres évek tagadhatatlanul fontos szereplői voltak, karakteres nótáik így a mai napig abszolút egyet jelentenek az ezredforduló felszabadult életérzésével.

A Zanzibar idén – bármilyen hihetetlen is, negyed századot ünnepel, a jubileumi turnéra pedig egy hatalmas buli teszi majd fel a koronát, szeptember 28-án az Akváriumban.

Az elmúlt két és fél évtizedben a csapat beutazta a világot. Nagyszínpadon álltak többek között a Sziget Fesztiválon, a VOLT-on, nyitottak Kapcsolat koncertet Joe Cocker előtt az Ötvenhatosok terén, turnéztak az USA-ban, és szerte Európában, mindeközben pedig megunhatatlan dobogósai voltak a Mahasz, valamint a hazai rádiós-tévés slágerlistáknak is. 

De ami talán a legfontosabb, hogy a dalaikat a mai napig egy ország fújja fejből. A Nem vagyok tökéletes, az Igazi nevem, vagy akár a Szerelemről szó sem volt tulajdonképpen az új évezredes hazai pop-rock univerzum örökzöldjeivé váltak a 25 év alatt. És a csapat egyáltalán nem szeretne még megállni, kalandos összetalálkozásuk óta aktívan koncerteznek. 

Jelenleg éppen - stílusosan retró kifejezéssel élve - slágerparádénak ígérkező évfordulós bulisorozatukra edzenek teljes gőzzel, aminek legfontosabb momentuma a szeptember 28-i budapesti este lesz, az Akvárium Klubban.

Tagok:

  • Terecskei Rita - ének 
  • Antoni Arnold - gitár
  • Sidlovics Ferenc - gitár
  • Fehérvári Attila - basszusgitár 
  • Kovács András Donát - dobok

A közel kétórás koncerten három dal erejéig a Ladánybene 27 tagjai is közreműködnek, a két zenekar egymás dalaiból is játszik.