2018. július 20. - péntek

Pancser Police

Kinyomtatom...
Mark Wahlberg és Will Ferrell a Pancser Police c. filmben

Nagy izgalommal ültem be a filmre, mert a szereposztás alapján fergeteges másfél órára számítottam. De tévedtem. A film teljesen átlagos, egyszer megnézhető akcióvígjáték.

Annakellenére, hogy olyan sztárok kaptak szerepet a filmben, mint Will Ferrell, Mark Wahlberg, Samuel L. Jackson, Eva Mendes vagy Dwayne „The Rock” Johnson. A nevek alapján én egy nagyon jó filmre számítottam.

Mark Wahlberg és Will Ferrell a Pancser Police c. filmbenMark Wahlberg és Will Ferrell a Pancser Police c. filmben

A sztori nagyjából annyi, hogy van egy nagyon menő zsarupáros, istennek hiszik magukat, igazi „szuprezsaruk”. Senkitől és semmitől sem félnek. Végül ez lesz a vesztük is. Egy akció során a csodapáros tagjai életüket vesztik, és ekkor egy új pár jut lehetőséghez. De vajon tudnak-e majd élni vele? Mert ők tényleg igazi pancserek.

Az egyikük, Allen (Will Ferrell) a gyilkossági osztály könyvelője, igazi lúzer. Új társat kap, a lobbanékony, kissé idegbeteg, undok, morcos Terryt (Mark Wahlberg). Terry régen az utcákon dolgozott, de egyszer rosszkor sült el a fegyvere és azóta íróasztal mögé kényszerült. Ami nagyon nem elégíti ki az igényeit. Harcolni akar a bűnözőkkel. Most itt a lehetőség, hogy újra nyomozzon. Terry és Allen tehát munkába áll. Egy sikkasztási, zsarolási ügyön munkálkodnak, persze többször lebuknak, ellopják a cipőjüket, sokszor csődöt mondanak.

A főnöküknek (Michael Keaton) folyamatosan tartani kell a hátát miattuk, többször ráolvas a pancser páros fejére, nem sok haszonnal… A páros többször is veszekedésbe keveredik, de ez jól is van így, mert a poénok nagy része az ő civódásaik során sül el!

Pancser Police

A film beáll az egyszer megnézhető vígjátékok sorába. Tény, hogy vannak benne jó poénok, és Will Ferrell is nagyon jó választás volt. Már a megjelenése is komikus, a poénok is jobban célba érnek az ő szájából, mint Wahlbergéből. A film egyik legviccesebb része, hogy Will Ferrell feleségét a gyönyörű Eva Mendes alakítja. Szinte isteníti a férjét, még azt is eltűri, hogy a férfi rosszul bánjon vele. A film folyamán több nő is kimutatja vonzódását a a Ferrell által alakított Allen iránt. Társa rá is kérdez, hogy mi ennek a titka!? Én is kíváncsi lennék...

Egyszer mindenképpen érdemes megnézni. Kellemes kikapcsolódás egy fáradt vagy nehéz nap után! Férfiaknak vagy pároknak különösen tetszeni fog a Pancser Police!

6/10 pont

Pancser Police (The Other Guys) - amerikai akció-vígjáték, 107 perc, 2010
Rendező: Adam McKay
Szereplők: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Eva Mendes, Dwayne Johnson, Samuel L. Jackson, Michael Keaton

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Főszerepben Anna Netrebko, Jonas Kaufmann, Rolando Villazón, Erwin Schrott és Juszif Ejvazov.

plakát

Tom Cruise és Penélope Cruz zseniális thrillerével folytatódik a Paramount Nyári Mozi.

VéNégy Fesztiválon

Nagy sikerrel zárult a hatodik alkalommal megrendezett VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó.