2018. szeptember 26. - szerda

Zimmer Feri átlépi a határokat

Kinyomtatom...

A magyarországi premiert követően jövőre Erdélyben is bemutatják a Zimmer Feri második részét. Így nem pusztán az ország határain belül szórakozhat a közönség a Fikász család új kalandjain, hanem február 4-től a határon túli magyar rajongók is izgulhatnak azon, hogyan sikerül a nem mindennapi família legújabb vállalkozása...

Még soha nem volt példa arra, hogy egy magyar film hazai bemutatóját követően több határon túli moziban is premierre tűzzék azt. Tímár Péter legújabb filmjét azonban február 4-én hét magyarok lakta romániai városban is bemutatják.

A film producere, Kálomista Gábor büszke arra, hogy elsőként a Zimmer Feri 2 teszi meg ezt az óriási mérföldkőnek számító lépést. „Régi álmom teljesül azzal, hogy nem csak alkalmanként egy-egy moziban, hanem Erdély-szerte eljut a magyarokhoz ez a film. Reméljük, hogy ezután az anyaországon kívül, a magyarlakta területeken is bemutatják a magyar alkotásokat.”

A romániai forgalmazó szintén kiemelten kezeli a filmet, ugyanis a Forum Film Romania a Zimmer Feri 2 bemutatásával kíván ablakot nyitni a magyar filmiparra, és a kezdeményezés első állomásaként Erdélyben mutatják be a román nagyközönségnek a filmet.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A Sóhajok misztikus thrillert a hazai közönség 2018. november 8-ától láthatja a mozivásznakon, a Cinetel filmforgalmazó jóvoltából.

plakát

2018. szeptember 27. (csütörtök), 19.30, Papp László Budapest Sportaréna.

plakát

Szeptember 27. és október 7. között rendezik meg idén a budapesti Művész moziban a Szemrevaló │ Sehenswert Filmfesztivált.