Ke$ha: I Am The Dance Commander + I Command You To Dance: The Remix Album

A globális szupersztár, Ke$ha örömmel jelenti be, hogy március 21-én kerül a boltok polcaira első remix lemeze "I Am The Dance Commander + I Command You To Dance: The Remix Album" címmel az RCA Records / Sony Music gondozásában.

Ez Ke$ha első remix albuma, és többek között olyan világhírű dj-k közreműködésével készült, mint Switch, DJ Skeet Skeet, Fred Falke és Dave Aude. Az "Animal" és az "Animal+Cannibal" legnépszerűbb dalaiból készültek a mixek, beleértve a "TiK ToK" és a "We R Who We R" című dalokat, a "$leazy" remixét, melyet Andre 3000 közreműködésével készítettek, valamint a "F**k Him He's A DJ" című dal eddig kiadatlan élő felvételét.

2010. augusztus 23. 10:15 - Ke$ha: I Am The Dance Commander + I Command You To Dance: The Remix Album ©Ke$ha: I Am The Dance Commander + I Command You To Dance: The Remix Album
Ke$ha: I Am The Dance Commander + I Command You To Dance: The Remix Album

Ke$ha legfrissebb slágere, a "Blow" Amerikában pillanatok alatt a listák élére ugrott, és az énekesnő jelenleg futó "Get $leazy" nevű turnéjának minden koncertjére elkelt az összes jegy. A turné február 15-én indult Portlandben, a végállomása pedig május 7-én Las Vegasban lesz. A Spin.com már véleményezte a turnét, írásukban úgy jellemezték, hogy "...nagyon jó, igazi móka...", és azt írták: "Mindent elismerünk, ami elismerendő - és Ke$ha turnéja olyan." , valamint, hogy "a tömeg őrjöngött, a padló újra megremegett, amikor a glitterek záporozni kezdtek". Ke$ha az "Animal+Cannibal" című albumot népszerűsíti turnéja során, mely november 22-én megjelent, a korábban platinalemezzé vált "Animal" című korong deluxe változataként.

A 2010 egészen hihetetlen év volt Ke$ha számára: a Billboard Hot 100 Artist lista élén végzett, míg nagyszerű slágere, a "TiK ToK" a 2010-es évben a legtöbbet játszott nóta volt, és a Billboard Hot 100 Songs lista első helyén landolt. Ke$ha 3 olyan nótát is készített, mely a Billboard Hot 100-as listáját vezetni tudta ("TiK ToK", "Your Love Is My Drug" és "We R Who We R"), míg debütáló albuma, az "Animal" platina státuszt ért el több mint 2 millió eladott példánnyal világszerte. Nyáron hazavihette az MTV EMA díját a legjobb új előadó kategóriában, és további 2 MTV American Music Awards díjra jelölték az év előadója és legjobb pop/rock énekesnő kategóriában, valamint 3 további MTV VMA jelölést tudhat magáénak. Csak az Egyesült Államokban 18 millió tracket és csengőhangot adott el, míg világszerte 23 milliót értékesítettek belőlük, beleértve a nagy sikerű "TiK ToK" című slágert is, mely összesen több mint 8,5 millió példányban kelt el. Az IFPI szerint a "TiK ToK" 2010-ben a világon a legtöbb példányszámban digitálisan értékesített sláger több mint 12,8 millió letöltéssel. Ke$ha egy igazi nemzetközi "erőmű", az "Animal" arany, platina vagy multiplatina státuszt ért el 7 országban, és 2010-ben ez volt a legnagyobb példányszámban elkelt, nemzetközi énekesnő által készített debütáló album az Egyesült Királyságban.