Katy Perry új videóklipje Sci-fi filmeket idéz

Katy Perry (featuring Kanye West) “E:T:” című dalához egyenesen az űrből érkezett meg a videóklip. A zenés sci-fi eposz Floria Sigismondi fimrendező munkáját dicséri, aki többek között David Bowie-val, Björk-kel, Marilyn Manson-nal dolgozott együtt és nemrégiben a kritikusok által üdvözölt The Runaways című filmmel rukkolt elő.

Katy Perry “Teenage Dream” albuma több mint hat éve az első, ami négy No. 1 slágert produkált a Billboard Hot 100-as listáján!

Az “E.T.” a negyedik single Katy Grammy-jelölt lemezéről, a “Teenage Dream”-ről, ami No. 1 lett az iTunes listáján. Jelölést kapott az Év Albuma Grammy-díj-ra, és megnyerte a Juno-t a Legjobb Nemzetközi Album kategóriában. A lemez első három maxiját - a “California Gurls”-t, a “Teenage Dream”-et és a “Firework” című dalt - követően most az “E:T:” is No. 1-ként díszeleg a Billboard Hot 100 chart-on, ami hosszú évek óta példátlan sikernek számít!

A Hot 100 ötvenkét éves történelmében a ‘Teenage Dream” egyébként mindössze a kilencedik olyan album ami négy No. 1 dalt produkált. Mariah Carey ’90-91-es debütálása óta az első ilyen sikerszéria.

“Nagyon izgalmas, hogy az “E.T.” is No. 1 helyen landolt. Szeretnék köszönetet mondani az összes rajongómnak a közreműködésükért, és persze a rádióknak, melyek alapvető szerepet játszanak abban, hogy folyamatosan jelen tudok lenni.” – mondta Katy a billboard.com-nak