2018. augusztus 20. - hétfő

Fluor Tomi: Nekem kukim van

Kinyomtatom...

Soerii és Poolek, akik az Elton John címü slágerükkel robbantak be a köztudatba, mostanában pedig a "Maximális Extázis" címü slágerrel borzolják a kedélyeket ezúttal Fluor Tominak adtak ihletet.

A “Nekem kukimvan, Neked nunid van” velős szövegű sláger állítólag néhány nap alatt többezres látogatottságot ért el a videomegosztókon. Egyesek szerint a nyár legnagyobb slágere lehet.

Nálam kiverte a biztosítékot a táncoló fasznak és vaginának öltözött emberekkel tarkított klip. Valószínűleg viccesnek szánták, de inkább ostoba és értelmetlen. A bevezető videóról nem is beszélve, ahogy Soerii és Poolek megjelenik, mint valami Istenség, hogy ihletet adjanak a “nagy” Fluornak...
Amíg egy Belga videóklippben vagy dalban van helye és vicces a trágár szavak használata, itt egyáltalán nem az. A botránykeltésről híres Soerii és Poolek formáció egyértelműen a szexuális tartalomhoz nyúlt, hogy felhívja magára a figyelmet. Nem is lenne ezzel baj, ha legalább a zene ne lenne olyan mint a Kozsó szám, vagy a srácok egy kis humorérzékkel meg lennének áldva. Elképzelem ahogy emberek dúdolgatják a buszon, hogy la la la nekem kukim van....Mindenesetre ettől még lehet a nyár slágere ....másoknál, de nem nálam.

 

Még nem értékelted

Hát ez....

Végre legalább kiderült, hogy Fluor Tomi nem egy bamba nyálgép.
Hanem egy aberrált köcsög.
Képzelem mekkorát fog nézni a sok 8 éves rajongó anyukája.

Igazad van nagyot néztem és

Igazad van nagyot néztem és le is tiltottam én nem vagyok maradi de gusztustalannak tarom ezt az óvodás szöveget.

Nem hiszem,hogy sok

Nem hiszem,hogy sok sütnivalója lehet akinek csak köze van ehez a zenéhez !!! szégyen!

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A TIANSEN melegít a bulin augusztus 29-én.

fotó Cser Dániel

Debreczeni Zita, Anger Zsolt és Nagy Zsolt a Jack Daniel’s rögtönzött grill partiján.

plakát

Betyárporták, játékos erőpróbák, kalandos vonatozás várja az érdeklődőket a szentendrei Skanzenben az augusztus 20-i hosszú hétvégén.