Fluor Tomi: Nekem kukim van

Soerii és Poolek, akik az Elton John címü slágerükkel robbantak be a köztudatba, mostanában pedig a "Maximális Extázis" címü slágerrel borzolják a kedélyeket ezúttal Fluor Tominak adtak ihletet.

A “Nekem kukimvan, Neked nunid van” velős szövegű sláger állítólag néhány nap alatt többezres látogatottságot ért el a videomegosztókon. Egyesek szerint a nyár legnagyobb slágere lehet.

Nálam kiverte a biztosítékot a táncoló fasznak és vaginának öltözött emberekkel tarkított klip. Valószínűleg viccesnek szánták, de inkább ostoba és értelmetlen. A bevezető videóról nem is beszélve, ahogy Soerii és Poolek megjelenik, mint valami Istenség, hogy ihletet adjanak a “nagy” Fluornak...
Amíg egy Belga videóklippben vagy dalban van helye és vicces a trágár szavak használata, itt egyáltalán nem az. A botránykeltésről híres Soerii és Poolek formáció egyértelműen a szexuális tartalomhoz nyúlt, hogy felhívja magára a figyelmet. Nem is lenne ezzel baj, ha legalább a zene ne lenne olyan mint a Kozsó szám, vagy a srácok egy kis humorérzékkel meg lennének áldva. Elképzelem ahogy emberek dúdolgatják a buszon, hogy la la la nekem kukim van....Mindenesetre ettől még lehet a nyár slágere ....másoknál, de nem nálam.

 

Hozzászólások (3)

  • anon
    Z (nem ellenőrzött)

    Végre legalább kiderült, hogy Fluor Tomi nem egy bamba nyálgép.
    Hanem egy aberrált köcsög.
    Képzelem mekkorát fog nézni a sok 8 éves rajongó anyukája.

    júl. 14, 2011
  • anon
    Anonymous (nem ellenőrzött)

    Igazad van nagyot néztem és le is tiltottam én nem vagyok maradi de gusztustalannak tarom ezt az óvodás szöveget.

    júl. 14, 2011
  • anon
    Erzsi (nem ellenőrzött)

    Nem hiszem,hogy sok sütnivalója lehet akinek csak köze van ehez a zenéhez !!! szégyen!

    júl. 15, 2011