Tripla születésnap a Kowalsky meg a Vegánál

A Kowalsky meg a Vega frontembere néhány napja minden felhajtás nélkül betöltötte a negyvenet, a zenekar pedig idén tíz éves. A két kerek évforduló ellenére véletlen, hogy a Születésnapodra lesz az új lemez első dala, amihez videóklip készül. A Kowalsky meg a Vega jubileumi dupla albuma, Az évtized lemeze november 25-én jelenik meg, és ajándékba kapják azok, akik elővételben vesznek belépőt a lemezmegjelenítő koncertre.

Szűk családi körben, csendesen ünnepelte meg a negyvenedik születésnapját október 2-án Kowa. A népszerű énekes-dalszerző a saját jubileumánál sokkal fontosabbnak tartja, hogy zenekara, a Kowalsky meg a Vega pontosan tíz éve vonult először stúdióba. A kerek évfordulót „Az évtized lemeze” című dupla albummal ünneplik meg, amely november 25-én jelenik meg. Az egyik felén a legnagyobb slágerek, a másikon pedig új szerzemények szerepelnek majd. Az egyik új dal a Születésnapodra címet kapta.
– Mindenki életében vannak problémák. A dalszöveg arról szól, hogy az ember ne csak a születésnapján vessen számot az életével, hanem a hétköznapokban is tartással, derűvel emelkedjen felül a nehézségeken. Az új nagylemez első videóklipje a Születésnapodra című dalhoz készül, félig animációs technikával, de filmre forgatott részek is lesznek benne - mondta Kowa.

2011. október 11. 17:52 - Kowalsky meg a Vega, együttes ©Kowalsky meg a Vega, együttes
Kowalsky meg a Vega, együttes

A Kowalsky meg a Vega új - sorban a hatodik - lemeze november 25-én jelenik meg és rögtön dupla album lesz. „Az évtized lemeze” egyik felén a rajongók szavazatai alapján a legnagyobb slágerek szerepelnek majd, de nem a megszokott formában. A zenekar ugyanis hat-hét dalt újragondol és felfrissít. A dupla album másik felére tíz új szerzemény kerül, például a Még nem Éden, a Magadban Másokat, a Szentlélek Network és a Születésnapodra. Igazi különlegesség lesz egy közös szám az Ocho Macho zenekarral, és egy fantasztikus énekesnővel, akinek a nevét egyelőre titokban tartják.

A Kowalsky meg a Vega és az Ocho Macho november 25-én közös lemezmegjelenítő koncertet ad az Illegál Fesztiválon a budapesti Barba Negra Music Clubban.
– A zenekar tizedik születésnapja alkalmából szeretnénk meglepni a rajongóinkat. Akik elővételben vásárolják meg a belépőjüket, a jegyük mellé ajándékba kapják „Az évtized lemezét”. Harminc dal lesz rajta, így szerintünk méltányos az ajánlatunk- tette hozzá Kowa.

A zenekart legközelebb október 11-én, kedden Debrecenben lehet látni. A Kowalsky meg a Vega 22.15-től ad több mint egyórás koncertet az Egyetem téren.

Hirdetés