2018. szeptember 24. - hétfő

Fesztivál Plusssz a Fővárosi Nagycirkuszban

Kinyomtatom...

Aki lemaradt a 9. Nemzetközi Cirkuszfesztiválról még március 11-ig megnézheti a fesztivál krémjét a Fesztivál Plusssz előadás keretében.

A Nemzetközi Cirkuszfesztivált mindíg nagy érdeklődés követi. A legjobb előadókat most a Fesztivál Plussz előadásban láthatjuk. A fesztivál aranydíjasa a Rokashkov's tornászcsoport (3 férfi és egy nő), egy valóságos nyújtódrámát mutat be. Előadásuk egy szerelmi történetet mesél el, amelynek nem teljesen tiszta a végkifejlete. De sebaj, az előadás szenvedélyes és dinamikus.

Fesztivál Plussz 11"Yoda"

Kedvencem Leonid Beljakov Németországból idomított kutyáival. Látszik, hogy imádja őket. Előadása humorral fűszerezett. A kis csivava és a Supermannek öltözött Yoda szerű palotapincsi az est fénypontjai. Ha Paris Hilton tudná, hogy a kutyája miket meg tudna tanulni, lehet vele főzetné a reggeli kávét is. Beljakov egyébkén az est további részében is feltűnik egy lusta boxerrel,aki gyakorlatilag semmit nem akar megcsinálni mindezt az előadás részeként. Ezen kívül láthatunk légtornászokat, a Sorellas trapézduót és Elisa Khachatryant, aki spicc cipővel a levegőben kötéltáncol(a fesztivál bronzérmese).

Fesztivál Plussz 27Elisa Khachatryan kötéltáncos

Az est során több táncos előadót is láthatunk: Natalia & Yuriy Volkovot Dupla kabát nevű számukkal, valamint Nathalie Enterline-t mazsorett botos előadásával Frank Sinatra My Way című számára. AJ Silver Texasból pedig vicces cowboyként kötelekkel zsonglőrködik.

Fesztivál Plussz 28AJ Silver

A Sterza family az olasz zenebohócok mindent megszólaltatnak, ami képes hangot kiadni legyen az fűrész vagy porszívócső.

Fesztivál Plussz 37Vadállatok

Az est pedig legkülönlegesebb előadása, amikor vadállatok lepik el a színpadot (beleértve az idomár feleségét). Bár engem nem hoz lázba ha egy tigris két lábon áll, vagy felmászik egy oszlop tetejére, főleg, ha azt nem önszántából teszi, mindenesetre különleges ennyi nagymacskát egyszerre a színpadon látni, arról az izgalomról nem is beszélve, hogy folyamatosan azt vártam mikor eszi meg az idomár feleségét az egyik  vicsorgó feketepárduc.

 A Fesztivál Plusssz az utóbbi idők legszínesebb és legélvezetesebb előadása.

 

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Maratoni tárlatvezetés-sorozat, rendkívüli nyitvatartás: 10-től 24 óráig.

plakát

Lenyűgöző élménytérben összpontosul a női élet.

Helyszín: 
Hadik Kávéház
Időpont: 
2018. szeptember 29. 11:15
Hadik utcabál

A Hadik egyike Budapest nagy irodalmi kávéházainak, mely az 1920-as években élte fénykorát.