2018. november 17. - szombat

Alice ismét a mozikban harcol

Kinyomtatom...

Már a mozikban A kaptár-sorozat ötödik filmje, A kaptár: Megtorlás (Resident Evil: Retribution, hazai bemutató: szeptember 13.), a mozitörténet legsikeresebb videójátékból lett film-folyama. Az újságírók már a folytatásról kérdezgetik a főszereplőt, Milla Jovovich-ot, aki valószínűleg mindenkinél pontosabban ismeri a rendező/producer titkos terveit: hiszen Paul W.S. Anderson a férje.

– Jó esély van rá, hogy lesz folytatás – ismerte el az About.com-nak a szép és harcias színésznő. – De nem siettetjük a dolgot, nincs határidőnk, eddig is mindig kivártuk, hogy Paulnak támadjon valami vad ötlete: egy új szörny, egy új táj elég, hogy beinduljon a fantáziája. Olyankor bezárkózik pár hétre, és addig én is alig látom, míg el nem készül a forgatókönyv első változata.
A közös munka során Jovovich minden szövegváltozatot elolvas és alaposan megkritizál.

– A férjemmel dolgozom, úgyhogy minden otthonos és kényelmes – nyilatkozta a színésznő. – Ha súlyos drámákat csinálnánk közösen, valószínűleg rég elváltunk volna. Azt nem lehet, hogy a férjem először a forgatáson facsar ki, azután hazamegyünk, otthon is kifacsar, és végül jön a gyerek, ő is facsar egyet rajtam: az viszont, hogy egy őrületes fantáziavilágba kirándulunk mindig újra együtt, az csodás kaland. Párterápiának kicsit költséges, de nagyon nagy élvezet…

Forrás: Intercom

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

plakát

2018. november 28-tól öt napon keresztül a budapesti mozivásznakon rendeznek villámcsődületet az elmúlt év legizgalmasabb animációs sztárjai.

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.