2018. február 24. - szombat

Alice ismét a mozikban harcol

Kinyomtatom...

Már a mozikban A kaptár-sorozat ötödik filmje, A kaptár: Megtorlás (Resident Evil: Retribution, hazai bemutató: szeptember 13.), a mozitörténet legsikeresebb videójátékból lett film-folyama. Az újságírók már a folytatásról kérdezgetik a főszereplőt, Milla Jovovich-ot, aki valószínűleg mindenkinél pontosabban ismeri a rendező/producer titkos terveit: hiszen Paul W.S. Anderson a férje.

– Jó esély van rá, hogy lesz folytatás – ismerte el az About.com-nak a szép és harcias színésznő. – De nem siettetjük a dolgot, nincs határidőnk, eddig is mindig kivártuk, hogy Paulnak támadjon valami vad ötlete: egy új szörny, egy új táj elég, hogy beinduljon a fantáziája. Olyankor bezárkózik pár hétre, és addig én is alig látom, míg el nem készül a forgatókönyv első változata.
A közös munka során Jovovich minden szövegváltozatot elolvas és alaposan megkritizál.

– A férjemmel dolgozom, úgyhogy minden otthonos és kényelmes – nyilatkozta a színésznő. – Ha súlyos drámákat csinálnánk közösen, valószínűleg rég elváltunk volna. Azt nem lehet, hogy a férjem először a forgatáson facsar ki, azután hazamegyünk, otthon is kifacsar, és végül jön a gyerek, ő is facsar egyet rajtam: az viszont, hogy egy őrületes fantáziavilágba kirándulunk mindig újra együtt, az csodás kaland. Párterápiának kicsit költséges, de nagyon nagy élvezet…

Forrás: Intercom

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

díjátadó

A többszörös fesztiváldíjas artistaművészt, ifj. Simet Lászlót és csapatát Arany- és különdíjjal jutalmazták a The Astronauts című számukért a XI. Albacete Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.

Delight IPA

Egész estés sör debütál a kézműves magyar főzde és a világmárka összefogásával.

plakát

A szavazók között 10 db páros belépőt sorsolnak ki a Magyar Filmdíj díjátadó ünnepségére.